Belaidės ausinės Haylou S35 ANC (baltos)
Prekės kodas: 060556

Belaidės ausinės Haylou S35 ANC (baltos)

Prekės kodas: 060556
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
5259
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Haylou S35 ANC belaidės ausinės (baltos)

Haylou S35 ANC belaidės ausinės sujungia pažangias technologijas, patogumą naudoti ir stilingą dizainą. Jie puikiai tinka tiems, kurie vertina judėjimo laisvę ir komfortą, taip pat tiems, kurie nenori daryti kompromisų dėl garso kokybės. Šios ausinės su aktyviu triukšmo slopinimu (ANC), galinga baterija, intuityviais valdikliais, aukštos kokybės „Bluetooth“ ryšiu ir papildomomis funkcijomis yra puikus pasirinkimas bet kuriam vartotojui.

Aktyvus triukšmo slopinimas (ANC)

Haylou S35 ANC ausinėse yra pažangi aktyvaus triukšmo slopinimo technologija. Tai leidžia mėgautis mėgstama muzika be išorinių trikdžių, o tai ypač naudinga triukšmingoje aplinkoje. ANC leidžia visiškai pasinerti į garsą, nepaisant aplinkos, užtikrinant gryną ir nepriekaištingą garso patirtį.

Tvarus akumuliatorius

Su įspūdinga 600 mAh akumuliatoriaus talpa šios ausinės siūlo iki 60 valandų muzikos atkūrimo be ANC ir 40 valandų su įjungta triukšmo mažinimo funkcija. Be to, budėjimo laikas yra maždaug 20 dienų. Tai suteikia naudotojams laisvę naudoti ausines ilgą laiką be nuolatinio įkrovimo.

Intuityvūs valdikliai

Haylou S35 ANC ausinėse yra praktiški garso valdymo mygtukai ir daugiafunkcis mygtukas, leidžiantis lengvai valdyti muzikos atkūrimą, telefono skambučius ir takelių perjungimą. Be to, antroje ausinėje yra jutiklinis skydelis, todėl valdymas yra dar intuityvesnis ir malonesnis.

Bluetooth stabilumas

Dėka naujausios Bluetooth 5.2 versijos, šios ausinės užtikrina stabilų ir greitą ryšį iki 10 metrų atstumu. „Bluetooth“ protokolai, tokie kaip A2DP, AVRCP, HFP, užtikrina suderinamumą su daugybe įrenginių ir garantuoja aukštos kokybės garso perdavimą.

Universalus naudojimas

Haylou S35 ANC ausinės gali būti naudojamos ne tik belaidžiu būdu. Naudodami 3,5 mm garso įvestį, galite jas naudoti ir kaip tradicines laidines ausines. Tai ypač naudinga, kai išsikrovusi baterija arba įrenginiuose be Bluetooth. Be to, įmontuotas mikrofonas užtikrina aiškų balso priėmimą telefono skambučių metu.

Paketo turinys

Ausinės x 1

Įkrovimo kabelis x 1

Garso kabelis x 1

Naudotojo vadovas x 1

' 1018_Communication Range 10m 1014_standby laikas approx. 20 dienų (be ANC) Įvestis 5V-1A Akumuliatoriaus tipas
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas