Belaidė mechaninė klaviatūra Royal Kludge RK98 RGB, rudas jungiklis (juodas)
Prekės kodas: 064676

Belaidė mechaninė klaviatūra Royal Kludge RK98 RGB, rudas jungiklis (juodas)

Prekės kodas: 064676
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
7500
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Royal Kludge RK98 RGB belaidė mechaninė klaviatūra, rudas jungiklis (juodas)

Įrengta RK Brown linijiniais jungikliais, Royal Kludge RK98 RGB mechaninė klaviatūra užtikrina greitesnį atsaką nei tradicinės klaviatūros. Tai puikus pasirinkimas reikliems žaidėjams, kuriems svarbiausia tikslumas ir kiekviena akimirka svarbi. Su 98 klavišais ši klaviatūra prisitaiko prie įvairių naudotojų, kuriems reikia po ranka turėti kelias funkcijas, pageidavimus. Nesvarbu, ar esate naujokas, ar naudojate jį biure, RK98 su RK Brown jungikliais užtikrins komfortą ir tikslumą.

7.jpg

Laisvė be laidų

RK98 klaviatūra siūlo tris veikimo režimus: laidinį, Bluetooth ir 2.4G. Tai leidžia sklandžiai perjungti tris „Bluetooth“ prijungtus įrenginius. Keičiami raktai ir galimybė atjungti USB kabelį padidina vartotojo patirtį. Du USB-A ir USB-C prievadai leidžia vienu metu įkrauti akumuliatorių ir perduoti duomenis. Jis palaiko tris įrenginius vienu metu per "Bluetooth" technologiją, todėl galite sklandžiai perjungti juos. Tiesiog paspauskite FN + Q/W/E klavišų kombinaciją, kad žaibiškai pereitumėte iš vieno įrenginio į kitą.

5.jpg

Suasmeninimas po ranka

Royal Kludge programinės įrangos dėka RK98 suteikia galimybę rinktis iš 14 foninio apšvietimo režimų ir iki 16,8* (16,77) milijono RGB spalvų. Galite valdyti funkcijų priskyrimą klavišams, pritaikydami jas pagal savo poreikius. Šio modelio lankstumas taip pat pasireiškia galimybe nuimti rėmelį aplink klaviatūrą, todėl galite pritaikyti išvaizdą pagal savo stilių. Jūsų patogumui klaviatūra turi du aukščio lygius – joje yra papildomos kojelės su guminėmis neslystančiomis pagalvėlėmis.

9.jpg

Lengvas jungiklio pakeitimas

Su Royal Kludge RK837 klaviatūra galėsite patogiai pakeisti jungiklius be litavimo ir nenaudodami sudėtingų įrankių. Naudodami pridedamą pincetą galite pakeisti jungiklius, kad klaviatūra atitiktų jūsų poreikius.

1.jpg

Universalumas veikiant

Suderinamumas su įvairiomis operacinėmis sistemomis, tokiomis kaip „Windows“, „iOS“, „Android“ ir „Linux“, RK98 klaviatūra tampa universaliu įrankiu, kuris palaiko ir stalinius, ir mobiliuosius įrenginius. Royal Kludge RK98 RGB yra klaviatūra, padedanti pasiekti didesnį našumą tiek žaidžiant, tiek dirbant. Tai įrankis, leidžiantis rasti pusiausvyrą tarp greičio, tikslumo ir lankstumo, per daug nesureikšminant jo pranašumų.

2.jpg

Ergonomiškas dizainas

Klaviatūros centre esantys klavišai yra šiek tiek žemiau nei esantys arčiau klaviatūros krašto, todėl ja naudotis yra maloniau ir patogiau.

8.jpg

Įtraukta

  • Klaviatūra
  • RK jungiklis x 4
  • Manual
  • Cable
  • Raktų keitimo įrankis

BrandRoyal Kludge
ModelRK98
ColorBlack
Number of keys98
BacklightingYes
Wireless connectivityBluetooth, 2.4G
IlluminationRGB
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas