Belaidė mechaninė klaviatūra Royal Kludge RK98 RGB, raudonas jungiklis (juodas)
Prekės kodas: 054546

Belaidė mechaninė klaviatūra Royal Kludge RK98 RGB, raudonas jungiklis (juodas)

Prekės kodas: 054546
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
7400
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Royal Kludge RK98 RGB mechaninė klaviatūra, raudonas jungiklis (juodas)

Įrengta linijiniais RK Red jungikliais, Royal Kludge RK98 RGB mechaninė klaviatūra siūlo greitesnį atsako laiką nei tradicinės klaviatūros. Tai puikus pasirinkimas reikliems žaidėjams, kurie pirmenybę teikia tikslumui, kai svarbi kiekviena akimirka. Su 98 klavišais ši klaviatūra prisitaiko prie įvairių naudotojų pageidavimų ir tinka tiems, kuriems reikia prieigos prie daugybės funkcijų. Nesvarbu, ar esate naujokas, ar naudojate jį biure, RK98 su RK Red jungikliais užtikrina komfortą ir tikslumą.

Royal-Kludge/RK98-red-switch/7

Wireless Freedom

RK98 klaviatūra siūlo tris veikimo režimus: laidinį, Bluetooth ir 2.4G. Tai leidžia sklandžiai perjungti tris „Bluetooth“ prijungtus įrenginius. Keičiami klavišai ir galimybė atjungti USB kabelį padidina vartotojo patogumą. Du USB-A ir USB-C prievadai leidžia vienu metu įkrauti akumuliatorių ir perduoti duomenis. Jis palaiko tris įrenginius per „Bluetooth“ technologiją, palengvindamas sklandų perėjimą tarp jų. Tiesiog paspauskite FN + Q/W/E klavišų kombinaciją, kad akimirksniu perjungtumėte įrenginį.

Royal-Kludge/RK98-red-switch/2

Pritaikymas po ranka

Su Royal Kludge programine įranga RK98 modelis siūlo 14 foninio apšvietimo režimų pasirinkimą ir stulbinančią 16,8* (16,77) mln. RGB spalvų. Galite valdyti pagrindines funkcijas, pritaikydami jas savo poreikiams. Šio modelio lankstumas taip pat apima galimybę nuimti rėmelį aplink klaviatūrą, kad išvaizda būtų suasmeninta. Jūsų patogumui klaviatūra turi du aukščio lygius – joje yra papildomos kojelės su guminėmis rankenomis, kad neslystų.

Royal-Kludge/RK98-red-switch/9

Lengvas jungiklio pakeitimas

Royal Kludge RK837 klaviatūroje galite patogiai sukeisti jungiklius be litavimo ir nenaudodami sudėtingų įrankių. Naudodami įtrauktą įrankį galite pakeisti jungiklius, kad pritaikytumėte klaviatūrą pagal savo poreikius.

Royal-Kludge/RK98-red-switch/1

Universaliai funkcionalus

Suderinama su įvairiomis operacinėmis sistemomis, tokiomis kaip „Windows“, „iOS“, „Android“ ir „Linux“, RK98 klaviatūra tampa universaliu įrankiu tiek staliniams kompiuteriams, tiek mobiliesiems įrenginiams. „Royal Kludge RK98 RGB“ yra klaviatūra, kuri pagerina našumą tiek žaidžiant, tiek dirbant. Jis išlaiko pusiausvyrą tarp greičio, tikslumo ir lankstumo per daug nepabrėždamas pranašumų.

Royal-Kludge/RK98-red-switch/5

Ergonomiškas dizainas

Klaviatūros centre esantys klavišai yra šiek tiek žemiau nei esantys arčiau kraštų, todėl ją naudoti maloniau ir patogiau.

Royal-Kludge/RK98-red-switch/4

Į paketą įtraukta:

  • Klaviatūra
  • RK jungiklis x 4
  • Manual
  • Kabelis
  • Switch Replacement Tool
Prekės ženklas Royal Kludge
Modelis RK98
Spalva Juoda
Raktų skaičius 98
Foninis apšvietimas Taip
Belaidis ryšys Bluetooth, 2.4G
Apšvietimas RGB
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas