Belaidė mechaninė klaviatūra Royal Kludge RK84 RGB, raudonas jungiklis (juodas)
Prekės kodas: 054541

Belaidė mechaninė klaviatūra Royal Kludge RK84 RGB, raudonas jungiklis (juodas)

Prekės kodas: 054541
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
5912
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Royal Kludge RK84 RGB mechaninė klaviatūra, raudonas jungiklis (juodas).

Jei ieškote patikimumo, tikslumo ir išskirtinio našumo žaidimo metu, Royal Kludge RK84 RGB mechaninė žaidimų klaviatūra pateisins jūsų lūkesčius. Su 3750 mAh talpos baterija leis dirbti 200 valandų dirbant ar žaidžiant žaidimus. Be to, RK84 turi 84 klavišus, suteikiančius jums laisvę jį naudoti pagal savo poreikius. Be to, rasite 4 papildomus raudonos linijos jungiklius, kurie puikiai tiks nelaimės atveju. Kita vertus, putų amortizacija leis dirbti tyliai, o guminės ir magnetinės pagalvėlės neleis paslysti.

Royal-Kludge/RK84-red-switch/1

Labai pritaikoma

Jūsų klaviatūra, jūsų taisyklės. Naudodami „Royal Kludge“ programinę įrangą galite visiškai valdyti foninį apšvietimą. Pasirinkite iš 14 režimų arba net 16,8* (16,77) milijono RGB spalvų, kad sukurtumėte tinkamą nuotaiką žaisdami. Be to, perprogramuokite klavišus pagal savo pageidavimus, puikiai pritaikydami juos prie savo grojimo stiliaus. Be to, galite nuimti arba pritvirtinti klaviatūros rėmelį – naudokite jį taip, kaip jums patogu.

Royal-Kludge/RK84-red-switch/6

Lengvas jungiklio pakeitimas

Su Royal Kludge RK837 klaviatūra galėsite patogiai pakeisti jungiklius be litavimo ir nenaudodami sudėtingų įrankių. Komplekte esančio pinceto pagalba galite pakeisti jungiklius, kad klaviatūra atitiktų jūsų poreikius.

Royal-Kludge/RK84-red-switch/9

Ilgas darbo laikas

Įrengta įspūdingos 3750 mAh talpos baterija, žaidimų klaviatūra RK84 leis naudoti 200 valandų dirbant ar žaidžiant žaidimus.

Royal-Kludge/RK84-red-switch/8

Suderinamumas

Nesvarbu, ar naudojate „Windows“, „iOS“, „Android“ ar „Linux“, ši klaviatūra yra paruošta veikti pagal jūsų pageidavimus. Suderinamas tiek su staliniais, tiek su mobiliaisiais įrenginiais, tampa nepakeičiamu įrankiu darbui ir pramogoms. Spustelėję FN ir klavišą A arba S, galite perjungti Windows ir Mac režimus.

Royal-Kludge/RK84-red-switch/2

Belaidė laisvė

Royal Kludge RK84 palaiko tris veikimo režimus – laidinį, Bluetooth ir 2.4G. Tai leidžia visiškai valdyti, kaip prisijungiate prie skirtingų įrenginių. Galite sklandžiai perjungti juos ir visiškai valdyti savo žaidimą. Klaviatūra turi du USB-A ir vieną USB-C įvestį, leidžiantį prijungti papildomus įrenginius įkrovimui ar duomenų perdavimui.

Royal-Kludge/RK84-red-switch/5

Garso izoliacija ir ergonomiškas dizainas

Klaviatūra turi putplasčio garso izoliacijos sluoksnį, todėl galite dirbti tyliai, bet ir neprarasti panirimo į žaidimo metu pateikiamą pasaulį. Klaviatūra taip pat pasižymi ergonomišku dizainu – klavišai išdėstyti lanku, todėl vidurinėse eilėse esantys yra žemiau nei kiti.

Royal-Kludge/RK84-red-switch/3

Komplektą sudaro:

  • Klaviatūra
  • RK jungiklis x 4
  • Magnetinė kojelė x 2
  • Rankinis
  • Kabelis
  • Pincetas raktams pakeisti
Prekės ženklas Royal Kludge
Modelis RK84
Spalva Juoda
Raktų skaičius 84
Foninis apšvietimas Taip
Belaidis ryšys Bluetooth, 2.4G
Akumuliatoriaus talpa 3750 mAh
Apšvietimas RGB
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas