Belaidė klaviatūros + pelės rinkinys MOFII Bean 2.4G (rožinė)
Prekės kodas: 4017099279596

Belaidė klaviatūros + pelės rinkinys MOFII Bean 2.4G (rožinė)

Prekės kodas: 4017099279596
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2435
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

MOFII Bean 2.4G belaidė klaviatūra + pelės rinkinys (rožinė)

Palengvinkite kompiuterio darbą. MOFII Bean belaidė pelė ir klaviatūra suteiks sklandumo ir patogumo, apie kurį svajojote. Jie išsiskiria ergonomišku dizainu, ilgu darbo laiku ir kompaktišku dydžiu – neužims daug vietos ant jūsų stalo, o ir transportuoti nebus problemų. Dabar galite patogiai rašyti ar žaisti žaidimus kur tik norite! Įrenginiai jungiami prie kompiuterio 2,4G dažnių juosta.

Praktiška klaviatūra

Komplekte esančioje klaviatūroje yra 68 klavišai, kurie užtikrina itin sklandų veikimą ir trumpesnį reakcijos laiką. Jis taip pat pasižymi kompaktišku dizainu, todėl neužima per daug vietos. Be to, jei reikia, galite lengvai sutalpinti jį į krepšį ir pasiimti su savimi į biblioteką, universitetą ar kavinę. Klaviatūra taip pat labai patogi naudoti.

Universali pelė

Taip pat rasite nedidelę kompiuterio pelę, kuri suteiks neprilygstamą naudojimo komfortą, greitį ir tikslumą. Jo raiška yra 1200DPI, o tai reiškia, kad puikiai tinka ne tik darbui ar įprastam interneto naudojimui, bet ir žaidimams. Be to, prietaisas puikiai telpa rankoje ir neslysta iš jos. Nebijokite riešo skausmo ar nuovargio!

Patikimas belaidis ryšys

Pelė ir klaviatūra jungiasi prie kompiuterio 2.4G juostoje – komplekte rasite nedidelį USB imtuvą. Naudojamas sprendimas užtikrina stabilų ir patikimą perdavimą – pamirškite vėlavimus ir trukdžius! Tačiau tuo patogumai nesibaigia. Pelės viduje yra nedidelis skyrelis, kuriame galėsite patogiai laikyti imtuvą, kai jo nereikia. Taip išvengsite jo praradimo!

Ilgas darbo laikas

Pridedami įrenginiai taip pat išsiskiria ilgu darbo laiku. Jums reikia tik vienos AA baterijos, kad maitintumėte pelę, ir dviejų AAA baterijų, kad maitintumėte klaviatūrą. Nebijokite juos dažnai keisti! Be to, jei kurį laiką nenaudosite pelės, ji automatiškai persijungs į miego režimą, kad taupytų energiją.

Apgalvotas dizainas

Tiek pelė, tiek klaviatūra išsiskiria ergonomišku dizainu, leidžiančiu mėgautis neprilygstamu naudojimo patogumu. Abu įrenginiai taip pat pasižymi stilingu, šiuolaikišku dizainu, kuris tikrai patiks daugeliui vartotojų. Akį džiuginančios spalvos daro juos nuostabia jūsų stalo puošmena!

Dėžutėje

  • Pelė
  • Klaviatūra
  • USB 2.4G adapteris

Klaviatūra

Prekės ženklas MOFII
Modelis SMK-676367AG Rožinė
Spalva Pink
Prisijungimas Belaidis
Sąsaja 2.4G
Raktų skaičius 68
Foninis apšvietimas Ne
Maitinimo šaltinis 2x AAA baterija

Pelė

Prekės ženklas MOFII
Modelis SMK-676367AG Rožinė
Spalva Pink
Mygtukų skaičius 3
Prisijungimas Belaidis
Sąsaja 2.4G
Rezoliucija 1200DPI
Maitinimo šaltinis 1x AA baterija
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas