Belaidė iPad klaviatūra Omoton KB088 su planšetinio kompiuterio laikikliu (sidabrinė)
Prekės kodas: 049200

Belaidė iPad klaviatūra Omoton KB088 su planšetinio kompiuterio laikikliu (sidabrinė)

Prekės kodas: 049200
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2010
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Belaidė iPad klaviatūra su planšetinio kompiuterio laikikliu Omoton KB088 (sidabrinė)

Norite palengvinti naudojimąsi iPad? Su Omoton belaide klaviatūra tai bus įmanoma! Be to, kad būtų dar daugiau patogumo, jame yra specialus ištraukiamas stovas, ant kurio galėsite pasistatyti planšetinį kompiuterį. Jame taip pat yra daug naudingų sparčiųjų klavišų. Šis įrenginys bus prijungtas prie jūsų iPad per "Bluetooth" ir jam reikia tik dviejų AA baterijų (nepridedama), kad jį maitintų.

Omoton/KB088-Silver/1

Išstumiamas stovas

Nuo šiandien galėsite dirbti dar patogiau, užsirašyti ar tiesiog naudotis internetu. Dėl specialaus ištraukiamo stovo, kuriame yra klaviatūra, galėsite stabiliai stovėti savo iPad. Taip ne tik tapsite patogiau, bet ir sutaupysite vietos ant stalo! Be to, kai jums nereikia laikiklio, galite jį tiesiog sulankstyti ir įstumti į klaviatūrą.

Omoton/KB088-Silver/5

Naudojimo patogumas

Omoton produktas yra suderinamas su iOS. Tai reiškia, kad galite lengvai susieti jį su pasirinktais planšetinių kompiuterių modeliais. Be to, jis jungiasi prie jūsų įrenginių per „Bluetooth“, todėl galėsite mėgautis greitu, stabiliu ir patikimu perdavimu. Be to, klaviatūra pasižymi lengvu ir nešiojamu dizainu, todėl galite ją pasiimti su savimi į bet kurią kelionę.

Omoton/KB088-Silver/8

Daugiau galimybių

Omoton klaviatūra buvo sukurta galvojant apie patogumą, todėl joje yra 12 funkcinių klavišų. Jais galite patogiai reguliuoti ekrano ryškumą ar garsumą. Jie suteikia jums dar daugiau galimybių! Be to, žemo profilio klavišai užtikrina didelį jautrumą ir greitą atsako laiką.

Omoton/KB088-Silver/7

Maitinimo šaltinis

Norėdami maitinti klaviatūrą, jums reikės 2 AA baterijų (nepridedama), kurias nesunkiai galėsite įsigyti daugelyje parduotuvių. Jų taip pat nereikės dažnai keisti, nes jie garantuoja ilgą veikimo laiką. Be to, jūs neturėsite problemų juos pakeisti, nes jie yra greiti ir labai lengvi.

Omoton/KB088-Silver/9

Puiki kokybė

Omoton klaviatūra pagaminta iš aukščiausios kokybės aliuminio, todėl yra labai atspari ir stabili. Be to, jis išsiskiria kompaktišku ir lengvu dizainu, todėl jį lengva įsidėti į kuprinę ar krepšį. Galite palydėti jus į universitetą, darbą ar biblioteką, nes tylių klavišų dėka jums nereikės jaudintis, kad spragtelėjimų garsas ką nors trikdys!

Omoton/KB088-Silver/4
Prodiuseris OMOTON
Modelis KB088
Spalva Sidabras
Ryšis Belaidis
Sąsaja Bluetooth
Medžiaga Aliuminis
Svoris 450 g
Matmenys 357,5 × 120 mm
Akumuliatorius 2 x AA (neįtraukta)
Sukurta iPad, iOS
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas