Belaidė iPad klaviatūra Omoton KB088 su planšetinio kompiuterio laikikliu (rožinė auksinė)
Prekės kodas: 062102

Belaidė iPad klaviatūra Omoton KB088 su planšetinio kompiuterio laikikliu (rožinė auksinė)

Prekės kodas: 062102
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2027
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Belaidė iPad klaviatūra su planšetinio kompiuterio laikikliu KB088 Omoton (rožinė)

Palengvinkite savo iPad naudojimą. Omoton KB088 belaidė klaviatūra turi 78 klavišus ir ištraukiamą stovą, ant kurio galite padėti planšetinį kompiuterį ar telefoną. Jame taip pat yra daug naudingų sparčiųjų klavišų. Prietaisas prisijungia prie jūsų iPad per Bluetooth ir yra maitinamas tik dviem AAA baterijomis (nepridedama).

3.jpg

Ištraukiamas stovas

Dabar galite dirbti, užsirašyti užrašus ar tiesiog naršyti internete dar patogiau. Klaviatūra turi ištraukiamą stovą, ant kurio galėsite stabiliai stovėti išmanųjį telefoną ar iPad. Stovas suderinamas su įrenginiais, kurių įstrižainė yra 4–11 colių. Tai suteiks daugiau komforto ir sutaupys vietos ant stalo! Be to, kai jums nereikia laikiklio, galite jį tiesiog sulankstyti ir įstumti į klaviatūrą.

5.jpg

Sklandus, patikimas veikimas

Klaviatūra turi QWERTY išdėstymą ir turi 78 žirklėmis perjungiamus klavišus, užtikrinančius sklandų veikimą ir greitą atsaką. Iki 3 milijonų klavišų paspaudimų tarnavimo laikas tikrai tarnaus jums ilgą laiką. Taip pat yra keletas sparčiųjų klavišų, leidžiančių, pavyzdžiui, patogiai reguliuoti ekrano ryškumą ir garsumą.

7.jpg

Platus suderinamumas – stabilus ryšys

Produktas suderinamas su iPadOS ir iOS. Tai reiškia, kad galite lengvai susieti jį su pasirinktais iPad ir iPhone modeliais. Be to, klaviatūra prisijungia prie jūsų įrenginių per „Bluetooth“, todėl galėsite mėgautis greita, stabilia ir patikima perdavimu. Pamirškite apie vėlavimus ir signalo kokybės problemas!

9.jpg

Ilgas akumuliatoriaus veikimo laikas

Norėdami maitinti klaviatūrą, jums reikia dviejų AAA baterijų (nepridedama), kurias galite lengvai nusipirkti daugelyje parduotuvių. Jums taip pat nereikės jų keisti per dažnai. Klaviatūra nepertraukiamai veikia iki 30 dienų. Jis taip pat automatiškai persijungia miego režimu, kad taupytų energiją. Dėl to jums gali prireikti iki 6 mėnesių, kol reikės pirkti naujas baterijas!

1.jpg

Nešiojamas dizainas

Ši praktiška klaviatūra gali jus lydėti beveik visur. Sveria tik apie 300 g, ji ​​pakankamai kompaktiška, kad nesunkiai tilptų į kuprinę ar rankinę. Lengvai pasiimkite jį su savimi į universitetą, darbą ar biblioteką. Be to, dėl tylių klavišų jums nereikės jaudintis, kad spragtelėjimo triukšmas niekam netrukdys! Visa tai reiškia, kad galite lengvai dirbti su iPad, kur tik norite.

4.jpg
Gamintojas Omoton
Modelis KB088
Spalva Pink
Prisijungimas Belaidis
Sąsaja Bluetooth
Raktų skaičius 78
Perjungikliai Žirklės
Key life Maždaug 3 milijonai paspaudimų
Foninis apšvietimas Ne
Medžiaga Plastikas
Svoris Maždaug 300 g
Matmenys Maždaug 130 x 125 x 16 mm
Maitinimo šaltinis 2x AAA baterijos (nepridedamos)
Suderinamumas iOS, iPadOS
Kita Spartieji klavišai, ištraukiamas planšetinis kompiuteris / telefono laikiklis
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas