Belaidė aukšto slėgio plovimo mašina Hoto QWXCJ001
Prekės kodas: 047390

Belaidė aukšto slėgio plovimo mašina Hoto QWXCJ001

Prekės kodas: 047390
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
8800
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Hoto belaidis aukšto slėgio ploviklis QWXCJ001

Ieškote patikimos įrangos, kuri leistų ne tik nuplauti automobilį, bet ir šalia namo esantį šaligatvį ar net išmaudyti augintinį? Belaidė skalbyklė HOTO puikiai tiks jums! Galite rinktis iš kelių skirtingų režimų, todėl galėsite pritaikyti jo veikimą pagal savo poreikius. Be to, dėl didelės talpos akumuliatoriaus galite lengvai atlikti suplanuotus darbus.

Hoto/QWXCJ001/6

Didelė galia

Belaidį aukšto slėgio ploviklį HOTO išskiria didelė 2000 mAh talpos baterija, kuri užtikrina ilgą veikimą. Negana to, vandens slėgis siekia iki 2,4 MPa. Taip pat labai patogus naudoti, nes jo debitas siekia net 180 l/h, todėl lengva nuplauti automobilį ar išvalyti kiemą.

Hoto/QWXCJ001/1

Įvairūs darbo režimai

Galite pritaikyti HOTO aukšto slėgio valytuvą savo poreikiams, nes jis leidžia keisti skirtingus režimus. Automobiliui valyti naudokite tiesioginį aukšto slėgio režimą, 40° didelio ploto skalavimo režimą, purškimo režimą arba putų srauto režimą. Norėdami išvalyti šaligatvį prie namo, pasirinkite 20° sektoriaus režimą. O gėlėms laistyti puikiai tiks 20° nuožulnios krypties režimas.

Hoto/QWXCJ001/3

Daugiafunkcinė skalbyklė

Skalbyklė HOTO sukurta jūsų patogumui, todėl galite ją naudoti įvairiose situacijose. Puikiai tinka valyti automobilį, dviratį ar langus, bet ne tik! Taip pat galite jį naudoti, kad jūsų kiemas atrodytų kaip naujas, o gėles laistytų. Taip pat galite jį naudoti, kad jūsų augintinis būtų švarus. HOTO galimybės yra neribotos!

Hoto/QWXCJ001/4

Naudojimo patogumas

HOTO sujungia funkcionalumą ir komfortą. Aukšto slėgio ploviklis yra lengvas, todėl nepavargsite net ir ilgai plaudami automobilį. Be to, galite lengvai įjungti ir išjungti piršto prisilietimu. Kai norite pradėti naudotis skalbimo mašina, tereikia panardinti jos 6 metrų žarną į bet kurį vandens indą. Be to, patogus galios lygio indikatorius informuos, kada reikia įkrauti akumuliatorių.

Hoto/QWXCJ001/8

Sumanus dizainas

Skalbyklė HOTO išsiskiria kruopščiai apgalvota konstrukcija. Jo siurblys buvo su metaliniu guoliu, todėl jis gali jums tarnauti labai ilgą laiką. Be to, poveržlė pasižymi dideliu atsparumu nusidėvėjimui.

Hoto/QWXCJ001/2
Prodiuseris HOTO
Modelis QWXCJ001
Vardinė įtampa 20 V
Vandens slėgis maks. 2,4 MPa / 24 bar
Srauto greitis maks. 180 l/val
Maitinimas 200 W
Įtampa DC20V
Akumuliatorius 2000 mAh
Įkrovimas 20 V, 0,5 A
Žarnos ilgis 6 m
Gaminio dydis 220 × 75 × 245 mm
Gaminio svoris 1,2 kg
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas