„Baseus Superior“ serijos kabelis iš USB į mikro USB, 2A, 2m (baltas)
Prekės kodas: 027665618661

„Baseus Superior“ serijos kabelis iš USB į mikro USB, 2A, 2m (baltas)

Prekės kodas: 027665618661
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
679
Paskutinė prekė

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Baseus CAMYS-A02 USB į mikro USB kabelis

Patvarus „Baseus“ USB į mikro USB laidas yra nepakeičiamas namuose, darbe ir keliaujant. Leidžia įkrauti iki 2A ir duomenų perdavimo greičiu iki 480Mbps. Atsparus pažeidimams ir nusidėvėjimui – puikiai tarnaus ilgai. Laidą saugoti ir transportuoti padės pridedamas Velcro užsegimas.

8.jpg

Greitas įrenginių įkrovimas

Gaminys suteikia momentinį įkrovimą iki 2A. Jums nebereikia amžinai laukti, kol jūsų įrenginiai vėl bus paruošti darbui! Jo 4 vijų alavuoto vario šerdis yra atsakinga už patikimą kabelio veikimą. Be kita ko, jis užtikrina mažesnį pasipriešinimą, taigi stabilesnį ir greitesnį įkrovimą.

3.jpg

Platus suderinamumas

Kuo kabelis naudingas bet kuriuose namuose? Jo platus suderinamumas! Sėkmingai juo galite maitinti įvairius įrenginius su mikro USB prievadu. Be kita ko, jis įkraus tam tikrus išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių modelius, stalinius ventiliatorius ir lempas, maitinimo blokus ir net mažus lygintuvus!

5.jpg

Perkelkite failus akimirksniu

Naudodami laidą galite ne tik greitai įkrauti įrenginius. Produktas taip pat leidžia perduoti duomenis iki 480 Mbps greičiu. Reikia nukopijuoti daug nuotraukų arba išsaugoti didelį filmą? Jokiu problemu! Naudodami „Baseus“ laidą perkelsite visus reikalingus failus akimirksniu.

9.jpg

Tvirtas našumas

Kabelis nustebins savo patvarumu. Dėl sustiprintos konstrukcijos jis yra neįtikėtinai lankstus ir atsparus lenkimui. Jis pagamintas iš ABS plastiko, kuriam būdingas itin mažas jautrumas braižymui ir blukimui. Kabelis pagamintas iš sutirštinto TPE – jį nulaužti ar ištempti nėra taip paprasta.

6.jpg

Pritaikyta pagal jūsų poreikius

Parduodami 2 kabelio ilgio variantai - 1m ir 2m. Pasirinkite sau tinkamą ir mėgaukitės naudojimo patogumu, kad ir kur būtumėte. Gaminys pravers namuose, darbe ir atostogaujant – beveik visur leis patogiai įkrauti įrenginius ir perkelti failus. Taip pat galite jį naudoti automobilyje, pavyzdžiui, norėdami įjungti telefoną vairuojant.

7.jpg
Prekės ženklas Baseus
Vardas Superior serijos greito įkrovimo duomenų kabelis
Modelis CAMYS-A02
Medžiaga ABS + TPE
Dabartinis 2A maks.
Perdavimo greitis Iki 480Mbps
Ilgis 2m
Spalva Balta
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas