Baseus Smooth Writing 2 Stylus Pen (violetinė)
Prekės kodas: 044426

Baseus Smooth Writing 2 Stylus Pen (violetinė)

Prekės kodas: 044426
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2785
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Baseus Smooth Writing 2 (violetinė) talpinis rašiklis / rašiklis

Išlaisvinkite savo kūrybiškumą ir pieškite kaip profesionalas! „Baseus“ rašiklis leis patogiai valdyti „iPad“ ir piešti bei rašyti kaip tikras popierius. Produktas yra visiškai suderinamas su dauguma iPad, išsiskiria tvirtu dizainu ir palaiko magnetinį įkrovimą. Galite pritaikyti jo veikimą – rašiklis siūlo net 14 nustatymo funkcijų. Jis yra labai tikslus ir veikia be uždelsimo, o kai jį aptinka, ekranas automatiškai nustoja reaguoti į ranką, todėl galite laisvai rašyti ir piešti. Komplekte rasite keičiamą antgalį.

-Baseus/SXBC060105/1

Tikslus našumas

Stylus išsiskiria dideliu tikslumu ir ypač stipriu signalu – tai dėka auksu dengto antgalio. Dėl to galėsite mėgautis puikiu savo judesių atkūrimu bet kokiu kampu. Be to, planšetinis kompiuteris automatiškai nustato rašiklio veikimą. Šiuo metu jis nustoja reaguoti į jūsų rankos prisilietimą, todėl galite laisvai piešti ir rašyti, nesijaudindami, kad netyčia ką nors perjungsite ar išjungsite.

-Baseus/SXBC060105/2

Patogus naudojimas

Baseus Smooth Writing 2 jungiasi prie Baseus APP ir siūlo iki 14 skirtingų nustatymų, kurie leis greitai valdyti planšetinį kompiuterį. Vienu spustelėjimu galite pakeisti ryškumą, garsumą, padaryti nuotrauką ar ekrano kopiją ir pereiti į kitą puslapį. Statydami rašiklį tinkamu kampu planšetinio kompiuterio atžvilgiu, galėsite patogiai reguliuoti linijų storį.

-Baseus/SXBC060105/3

Lengvas įkrovimas

Baseus rašiklis puikiai pakeičia originalų Apple Pencil. Jo konstrukcija leidžia įkrauti naudojant specialų magnetinį prievadą. Tiesiog paspauskite jį į atitinkamą iPad vietą, kad lengvai ir patogiai papildytumėte rašiklį. Vienas įkrovimas garantuoja iki 10 valandų naudojimo arba 12 mėnesių budėjimo režimo. Pranešime planšetiniame kompiuteryje bus pateikta informacija apie rašiklio įkrovimo būseną.

-Baseus/SXBC060105/4

Tvirtas dizainas

Gaminyje naudojamos aukštos kokybės medžiagos. Rašiklio šerdis buvo padengta auksu, o tai užtikrina stabilų ir patikimą veikimą be uždelsimo. Jis išsiskiria ilgaamžiškumu, yra itin lengvas ir pagamintas iš malonios liesti, neslidžios medžiagos, kuri suteikia neprilygstamą komfortą, todėl galėsite nevaržomai naudotis valandų valandas. Rasite pakaitinį antgalį.

-Baseus/SXBC060105/5

Įtraukta

  • Stylus pen x 1
  • Rašiklio antgalis x 1
Gamintojas Baseus
Produkto numeris SXBC060105
Spalva Purpurinė
Ryšio tipas Belaidis/per programėlę
Akumuliatoriaus talpa 125 mAh
Veikimo laikas 10 h vienu įkrovimu / 12 mėnesių budėjimo režimu
Medžiaga ABS + PC
Suderinamumas iPad mini series 6, Air 4, 5 ir iPad Pro series 0-6
Matmenys 165 x 9 mm
Suderinamumas ipad (6,7,8,9,10, mini 5. mini 6, air 3, air 4, air 5, Pro, Pro 3, Pro 2, Pro 4, Pro 5, Pro 6)
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas