Baseus Orange Dot Daugiafunkcis nuotolinio valdymo pultelis pristatymui, su raudonu lazeriniu žymekliu – pilka
Prekės kodas: 9-038881

Baseus Orange Dot Daugiafunkcis nuotolinio valdymo pultelis pristatymui, su raudonu lazeriniu žymekliu – pilka

Prekės kodas: 9-038881
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3279
42,04 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Baseus Orange Dot daugiafunkcis nuotolinio valdymo pultas pristatymams su raudonu lazeriniu žymekliu, įkraunamas (pilkas)

Palengvinkite paskaitas ar pristatymus. Be kita ko, „Baseus Orange Dot“ daugiafunkcis nuotolinio valdymo pultas leidžia patogiai perjungti skaidres ir paryškinti pagrindinę informaciją, jame buvo įrengtas raudonas lazerinis žymeklis. Ji taip pat siūlo kalbos transkripciją į tekstą ir vertimo iš kinų į anglų kalbą funkcijas. Jis naudoja dvigubą USB-A / USB-C imtuvą ir turi didelį atstumą. Tuo pačiu metu juo labai paprasta naudotis.

3.jpg

Automatinė transkripcija

Naudodami nuotolinio valdymo pultą be vargo paruoškite pastabas iš pristatymo ar paskaitos. Įrenginys turi įmontuotą triukšmą slopinantį mikrofoną ir naudoja IFLYTEK A.I. kalbos atpažinimo technologija, skirta tiksliai konvertuoti garsą į tekstą. Jis taip pat gali išversti iš kinų į anglų kalbą ir generuoti subtitrus – puikiai tinka, pavyzdžiui, tarptautinėms konferencijoms. Be to, baigus įrašyti bus sukurtas QR kodas. Nuskaitykite jį, kad atsisiųstumėte ir bendrintumėte dokumentą su įrašytu kalbos tekstu!

8.jpg

Patogus nuotolinio valdymo pultas

Su „Baseus“ nuotolinio valdymo pulteliu skaityti paskaitas tampa daug lengviau. Be kita ko, įrenginys leis nuotoliniu būdu atidaryti tinklalapius, perjungti skaidres ir leisti vaizdo įrašus. Jis taip pat siūlo daugybę naudingų funkcijų. Pavyzdžiui, „Spotlight“ padės sutelkti auditorijos dėmesį į pasirinktas pristatymo detales, o didinamasis stiklas leis padidinti figūras ar nedidelę grafiką. Taip pat galite patogiai paryškinti ir pabraukti pasirinktą informaciją skaidrėse.

4.jpg

Daugios galimybės

Baseus daugiafunkcis nuotolinio valdymo pultas pasiteisins daugelyje programų. Sėkmingai naudositės tiek su įprastu projekciniu ekranu, tiek su LCD ekranu. Jo lazerinis žymeklis gali veikti 2 režimais – skaitmeniniu ir fiziniu. Įrenginys taip pat išsiskiria suderinamumu su Windows, iOS ir Linux operacinėmis sistemomis. Jis taip pat be problemų palaiko įvairius failų formatus ir veikia su Office, WPS arba Adobe Acrobat.

6.jpg

Įspūdingas našumas ir diapazonas

Nuotolinio valdymo pulte yra pažangus lustas, atsakingas už greitą perdavimą ir mažą delsą. Neleiskite netikėtoms signalo problemoms sugadinti jūsų pristatymą! Prietaisas taip pat pasižymi dideliu nuotoliu – iki 50 m nuotolinio valdymo pultu ir iki 100 m lazeriniu žymekliu. Be to, ilgai veikianti 300 mAh įkraunama baterija garantuoja ilgą gaminio veikimo laiką. Jo įkrovimas neužtruks – užtenka apie 1,5 valandos.

7.jpg

Patobulintas dizainas

Nuotolinio valdymo pultui gaminti buvo naudojamas aukštos kokybės aliuminio lydinys. Dėl to prietaisas itin malonus liesti ir atrodo tikrai elegantiškai. Jis taip pat išsiskiria dideliu patvarumu ir atsparumu pažeidimams. Be to, komplekte esantis imtuvas turi 2 jungtis – USB-A ir USB-C. Taigi galite lengvai prijungti jį prie bet kurio kompiuterio ar nešiojamojo kompiuterio – nereikia papildomų adapterių! Patogų nuotolinio valdymo pultelio valdymą užtikrina lengvai pasiekiamose vietose esantys mygtukai.

1.jpg

Dėžutėje

  • Nuotolinio valdymo pultas su adapteriu
  • Įkrovimo laidas (USB-A / USB-C)
Prekės ženklas Baseus
Vardas Orange Dot AI belaidis pristatymo įrenginys (raudonas lazeris) (kraunamas)
Modelis WKCD020013
Spalva Pilka
Medžiaga Aliuminio lydinys + kompiuteris + ABS
Veikimo dažnis 2400–2490MHz
Nuotolinio valdymo pulto diapazonas Iki 50m
Lazerio žymeklio diapazonas Iki 100m
Garso įrašymo diapazonas Iki 1m
Lazerio žymeklio spalva Raudona
Baterijos talpa 300mAh / 3,7V
Įkrovimo prievadas USB-C
Įvestis 5V / 0,3A
Matmenys 30x137x10mm
Svoris Apytiksliai 56g
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas