„Baseus Metal Gleam“ serijos daugiafunkcis C tipo įrenginys
Prekės kodas: 057639

„Baseus Metal Gleam“ serijos daugiafunkcis C tipo įrenginys

Prekės kodas: 057639
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
7200
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Baseus Metal Gleam HUB USB-C 11-in-1 adapteris

Baseus Metal Gleam HUB USB-C 11-in-1 adapteris yra kompaktiškas įrenginys, galintis žymiai išplėsti nešiojamojo ar stalinio kompiuterio galimybes. Pagamintas iš patvaraus aliuminio lydinio, jis ne tik puikiai atrodo, bet ir yra tvirtas bei paruoštas kasdieniam naudojimui. Su žaibiško duomenų perdavimo ir įkrovimo galimybėmis, galimybe dirbti trijuose ekranuose, vienu metu SD/TF3.0 kortelės nuskaitymu ir ekrano išjungimo mygtuku, šis šakotuvas tampa neįkainojama priemone tiek darbe, tiek namuose. 85 mm ilgio kabelis, kompaktiški matmenys (145 x 51 x 12 mm) ir lengvas dizainas (apie 120 g) leidžia lengvai pasiimti su savimi, kur tik reikia.

Swift Data Transfer

Dėl USB-A prievadų, kurių duomenų perdavimo greitis yra iki 5 Gbps (USB1) ir 480 Mbps (USB2), „Baseus Metal Gleam“ leidžia žaibiškai perduoti failus. Tai puikus sprendimas tiems, kurie vertina efektyvumą ir greitį, ypač dirbant su dideliais failais.

Greitasis įkrovimas

USB-C PD prievadas siūlo iki 100 W įkrovimo galią, o tai reiškia, kad jūsų įrenginys bus įkraunamas akimirksniu. Tai labai svarbu, ypač toje srityje dirbantiems naudotojams, kuriems reikia, kad jų įranga visada būtų paruošta darbui.

Crystal-Clear Display

HDMI ir DisplayPort užtikrina 4K skiriamąją gebą esant 60 Hz, todėl vaizdas yra nepaprastai aiškus ir ryškus. Ši funkcija yra būtina, ypač profesionalams, dirbantiems su grafika, vaizdo redagavimu ar kompiuteriniais žaidimais.

Trigubas ekranas

Galimybė vienu metu prijungti iki trijų ekranų yra tikras malonumas daugeliui užduočių. „Baseus Metal Gleam“ leidžia dirbti keliuose ekranuose vienu metu, todėl žymiai padidėja efektyvumas ir darbo patogumas.

Simultaneous SD/TF3.0 kortelės skaitymas

Adapteris siūlo vienu metu nuskaityti SD ir TF3.0 korteles, kurių greitis yra iki 104 MB/s. Tai puikus sprendimas fotografams ir daugialypės terpės kūrėjams, kuriems reikia greitos prieigos prie savo medžiagos.

Privatumo apsauga

Be to, Baseus Metal Gleam rūpinasi jūsų privatumu, siūlydamas saugų ryšį ir duomenų apsaugą. Jis suderinamas su įvairiomis operacinėmis sistemomis, įskaitant „Windows“, „Apple OS“, „Linux“ ir „Vista“, todėl tai yra universalus sprendimas, nepaisant jūsų aparatinės įrangos.

Spartus internetas

Baseus Metal Gleam HUB USB-C 11-in-1 adapteris taip pat turi RJ45 prievadą, leidžiantį prisijungti prie didelės spartos iki 1000 Mbps laidinio interneto. Ši funkcija itin svarbi tiems, kurie dirba nuotoliniu būdu, transliuoja didelės raiškos vaizdo turinį arba dalyvauja kelių žaidėjų internetiniuose žaidimuose ar konferencijose.

 

Specifications

Prekės ženklasBaseus
MedžiagaAliuminio lydinys
SvorisApytiksliai 120g__1010101010 _145 x 51 x 12 mm
Kabelio ilgis85mm
Sąsajos, USB_HD_101-8 SD/TF
USB-A prievadai GreitisUSB1: maks. 5Gbps, USB2: 480Mbps
USB-C PD įkrovimo galiamaks. 100W
RJ45 Prievado sparta1000Mbps
SD/TF3.0 Prievado sparta
HDMI ir DisplayPort Quality4K@60Hz
Operacinės sistemosWindows, Apple OS, Linux, Linux_10_10_9__0
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas