Baseus Metal Age II ventiliacijos laikiklis prie ventiliacijos grotelių (sidabrinis)
Prekės kodas: 031832343743

Baseus Metal Age II ventiliacijos laikiklis prie ventiliacijos grotelių (sidabrinis)

Prekės kodas: 031832343743
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1163
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Baseus Metal Age II automobilio laikiklis prie ventiliacijos grotelių (sidabrinis)

Įsigykite praktišką automobilio laikiklį, kuris padės keliauti saugiai ir patogiai. Automobilinis laikiklis Baseus Metal Age II suderinamas su 4,7–6,7 colio išmaniaisiais telefonais ir užtikrina stabilią jų padėtį visos kelionės metu. Laikiklis turi gravitacijos jutiklį, kurio dėka nasrai automatiškai užrakina telefoną, o jį galėsite padėti viena ranka. Gaminys nebraižo Jūsų išmaniojo telefono paviršiaus, o aukščiausios kokybės medžiagos užtikrina ilgaamžiškumą ir atsparumą pažeidimams. Be to, speciali anga leidžia įkrauti telefoną vairuojant.

4.jpg

Saugus ir patogus keliavimas

Baseus Metal Age II daro keliavimą automobiliu saugesnį ir patogesnį. Automatinis spaustukas leidžia valdyti laikiklį viena ranka, todėl vairuotojas gali sutelkti dėmesį į vairavimą. Sustiprintas spaustukas ir trikampis dizainas užtikrina saugų sukibimą ir išlaiko telefoną stabilų net nelygiame kelyje. Be to, laikiklis nekelia jokio triukšmo, o žandikauliai veikia sklandžiai ir neužstringa.

2.jpg

Aukštos kokybės medžiagos

Baseus Metal Age II grotelių automobilio laikiklis išsiskiria patobulinta forma ir aukščiausios klasės medžiagų naudojimu. Metalinė konstrukcija padidina gaminio ilgaamžiškumą ir atsparumą pažeidimams, o silikoninė žandikaulių apdaila apsaugo nuo galimo išmaniojo telefono subraižymo. Laikiklis taip pat saugus automobilio paviršiui, o plieninis kabliukas užtikrina maksimalų stabilumą, kad telefonas nedrebėtų ir nekeistų padėties keliaujant.

7.jpg

Platus suderinamumas

Baseus grotelių automobilinis laikiklis yra suderinamas su 4,7 - 6,7 colio išmaniaisiais telefonais, todėl tiks daugumai populiariausių telefonų modelių. Montuosite ant ventiliacijos grotelių naudodami plieninį kabliuką, o tai vaikiškas žaidimas ir neužima daug laiko. Tokiu būdu palengvinsite patogų telefono valdymą neapribodami matomumo.

5.jpg

Modernus dizainas

Stebėjote, ar lopšys puikiai įsilies į jūsų automobilio interjerą? Nesijaudink. Produktas pasižymi šiuolaikišku dizainu, todėl gali būti stilingas jūsų automobilio priedas. Kompaktiška laikiklio forma neriboja matomumo kelionės metu, o dėl matinės apdailos jis atrodo elegantiškai. Laikiklis parduodamas keturių spalvų variantų, todėl kiekvienas vartotojas ras kažką sau.

3.jpg
Prekės ženklas Baseus
Vardas Baseus Metal Age II automobilio laikiklis prie ventiliacijos grotelių
Modelis SUJS000012
Medžiaga ABS, aliuminio lydinys
Spalva Sidabras
Montavimas Montavimas prie vėdinimo grotelių
Laikymo tipas Užspaudimas
Suderinami išmanieji telefonai 4,7–6,7 colio
Svoris 80 g
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas