„Baseus Magnetic Stepless Lamp Pro“ su jutikliniu skydeliu (balta)
Prekės kodas: 026209399454

„Baseus Magnetic Stepless Lamp Pro“ su jutikliniu skydeliu (balta)

Prekės kodas: 026209399454
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1843
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Baseus DGXC-02 magnetinė šviesa

Baseus magnetinė lempa bus naudinga daugeliu atvejų. Tai suteiks jums akims nekenksmingą šviesą, kurios ryškumą galėsite patogiai reguliuoti pagal savo poreikius. Prietaisą paprasta naudoti, o dėl galimybės jį greitai ir lengvai pritvirtinti bet kur, sutaupysite vertingos vietos. Iki 24 valandų baterijos veikimo laikas ir galimybė reguliuoti lempos pakreipimą iki 80° padaro ją dar maloniau naudoti.

-Baseus/DGXC-02/10

Stabilus laikiklis

Pamirškite įprastas stalines lempas, kurios užima daug vietos ir dažnai nėra labai praktiškos. Magnetinis Baseus lempos pagrindas leidžia stabiliai pritvirtinti prie metalinio paviršiaus. Ar ketinate prekę įdėti kur nors kitur? Tai taip pat įmanoma! Tiesiog naudokite 3M lipnią laikiklį ir pritvirtinkite įrenginį bet kur. Šis mažas ir stilingas šviestuvas suteiks jums optimalų, tolygų apšvietimą, kur tik norite.

-Baseus/DGXC-02/5

Reguliuojamas ryškumas

Sureguliuokite šviesos ryškumą pagal savo poreikius. Lempos jutiklinis skydelis su lengvai įskaitomomis piktogramomis leidžia patogiai reguliuoti generuojamos šviesos intensyvumą. Bepakopis šviesos pritemdymas leis jums patiems nuspręsti, kaip norite, kad „Baseus“ lemputė spindėtų – niekas neriboja jūsų patogumo.

-Baseus/DGXC-02/9

Švyti ilgai

Gaminyje yra galinga įkraunama baterija, kurią galite įkrauti įprastu įkrovikliu, maitinimo bloku ar net nešiojamuoju ar kompiuteriu. Tai garantuoja ilgą šviesos veikimo laiką. Jis gali šviesti ryškia šviesa apie 4 valandas. Kita vertus, jei jums užtenka šiek tiek blankesnės šviesos, įrenginys nepertraukiamai veiks iki 24 valandų.

-Baseus/DGXC-02/12

Nepakenks akims

Prietaisas skleidžia akims palankią šviesą, kuri neblizga jūsų akyse ir užtikrina natūralų apšvietimą be erzinančio mirgėjimo. Kad jums būtų dar patogiau, galima reguliuoti lempos pasvirimą iki 80°. Tai leidžia lengvai pastatyti jį taip, kad jis optimaliai apšviestų jūsų darbo ar pramogų erdvę. Prietaisas taip pat neveikia jūsų akių kenksminga mėlyna šviesa.

-Baseus/DGXC-02/8

Praktiškas ir universalus

Produktas tinka daugeliui pritaikymų. Puikiai tiks ne tik prie Jūsų darbo stalo, bet ir, pavyzdžiui, kaip prieškambario šviestuvas ar veidrodžio apšvietimas. Taip pat galite jį naudoti virtuvėje, kad gaminant maistą būtų pakankamai šviesos. Šviestuvas puikiai tiks ir kaip žibintuvėlis – jį nesunkiai nuimsite nuo magnetinio pagrindo ir, dingus elektrai, galėsite saugiai judėti po namus.

-Baseus/DGXC-02/1

Vienas paspaudimas, daug galimybių

Patogus jutiklinis skydelis leis jums visiškai valdyti lempos šviesą. Laikykite akimirką, kad ją įjungtumėte ir išjungtumėte, sumažinkite arba padidinkite lempos ryškumą ir laisvai keiskite jos spalvų temperatūrą, priklausomai nuo jūsų pageidavimų arba kur jums to reikia.

-Baseus/DGXC-02/5
Gamintojas Baseus
Modelis DGXC-02
Medžiaga ABS PC
Spalva Balta
Vardinė įtampa 5V
Power 5W
Šviesos šaltinis LED
Šviesos srautas ≥100 lm
Akumuliatoriaus talpa 1800 mAh
Spalvų temperatūra 3000K-5000K
Veikimo laikas Esant stipriai šviesai - 4 valandos; esant silpnam apšvietimui – 40 valandų
Produkto dydis 280*39*48mm
Gaminio svoris 184g
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas