„Baseus Lite“ serijos šakotuvas 4 viename USB į 4x USB 3.0, 25 cm (juodas)
Prekės kodas: 033092225959

„Baseus Lite“ serijos šakotuvas 4 viename USB į 4x USB 3.0, 25 cm (juodas)

Prekės kodas: 033092225959
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1473
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Baseus Lite Series Hub 4in1 (juodas)

Išplėskite savo galimybes ir gaukite 4 viename „Baseus Lite“ serijos centrą. Šiame gaminyje yra 4 USB 3.0 prievadai, todėl failus galite perkelti iki 5 GB/s greičiu. Dėl „plug&play“ veikimo galite naudoti šakotuvą neįdiegę jokios papildomos programinės įrangos, o dėl plataus suderinamumo produktas veiks nepriklausomai nuo sistemos, kurioje šiuo metu dirbate.

5.jpg

Išplėskite savo galimybių spektrą

Centre yra 4 USB 3.0 prievadai, leidžiantys prie kompiuterio ar nešiojamojo kompiuterio prijungti keturis papildomus įrenginius. Taigi galite be jokių apribojimų naudoti spausdintuvą, perkelti failus iš USB atmintinės ar prijungti ventiliatorių. Stebuliui būdingas 5 GB/s perdavimo greitis, kurio dėka failų ir nuotraukų perkėlimas trunka vos kelias sekundes.

3.jpg

Dar daugiau galimybių

Šio gaminio dėka galite prijungti savo išmanųjį telefoną, pavyzdžiui, prie nešiojamojo kompiuterio ir dideliame ekrane rodyti atostogų nuotraukas ar įdomų filmą iš šeimos šventės. Negana to, šakotuvu galite perkelti reikalingus failus iš USB atmintinės į telefoną, o išmanųjį telefoną prijungti prie pvz. savo klaviatūrą.

2.jpg

Naudojimo patogumas

Reikia greitai prijungti papildomą įrenginį? Plug&play funkcija leidžia prijungti įrangą neįdiegus papildomos programinės įrangos. Taip pat verta paminėti platų suderinamumą. Centras veikia su „Windows“, „Vista“, „Mac OS“ ir „Linux“, todėl galite jį naudoti nepriklausomai nuo turimos sistemos.

1.jpg

Aukštos kokybės statyba

Stebulė pagaminta iš aukštos kokybės ABS medžiagos, kuri yra atspari pirštų atspaudams, įbrėžimams ir mechaniniams pažeidimams. Dėl mažo svorio ir mažo dydžio gaminį lengva paslėpti krepšyje ar kuprinėje ir pasiimti į biurą ar biblioteką. Šviesos diodas informuoja apie įrenginio veikimą.

8.jpg
Prekės ženklas Baseus
Modelis WKQX030001
Darbinė įtampa 5 V
Darbo srovė < 200 mA
Ports 4 x USB 3.0
Sąsaja USB
Perdavimo greitis 5 GB/s
Kabelio ilgis 25 cm
Matmenys 110 mm x 225 mm x 44 mm
Svoris 28 g
Spalva Juoda
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas