Baseus Crystal serijos magnetinis dėklas, skirtas iPhone 14 Plus + grūdintas stiklas
Prekės kodas: 060291

Baseus Crystal serijos magnetinis dėklas, skirtas iPhone 14 Plus + grūdintas stiklas

Prekės kodas: 060291
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1327
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Baseus Crystal serijos magnetinis dėklas, skirtas iPhone 14 Plus + grūdintas stiklas

Baseus Crystal Series dėklas yra puikus aukštos apsaugos ir elegantiško dizaino derinys jūsų iPhone 14 Plus. Itin plonas ir skaidrus skaidrumas, užtikrina visišką apsaugą nepakenkiant stiliui. Pagamintas iš vokiškos Bayer medžiagos, dėklas ne tik apsaugo jūsų telefoną, bet ir ilgą laiką išlaiko jo estetiką. Su tokiomis funkcijomis kaip atsparumas smūgiams, objektyvo apsauga ir šviesos pralaidumas, jis tampa nepakeičiamu priedu kiekvienam iPhone 14 Plus naudotojui.

Crystal Clear Transparency

Baseus Crystal Series dėklas išsiskiria išskirtiniu skaidrumu, leidžiančiu pademonstruoti savo iPhone mėgstamų spalvų variantą. Puikus šviesos pralaidumas leidžia telefonui atrodyti natūraliai, tuo pačiu užtikrinant apsaugą. Korpuso medžiaga negelsta, užtikrinant ilgaamžiškumą ir estetiką.

Visa objektyvo apsauga

Visiškai uždara Crystal serijos dėklo konstrukcija apsaugo ne tik telefono nugarėlę ir šonus, bet ir lęšius nuo subraižymų. Tai labai svarbu norint išlaikyti nuotraukų ir vaizdo įrašų kokybę, todėl dėklas puikiai tinka mobiliosios fotografijos entuziastams.

Inovatyvi apsauga nuo dulkių

Baseus pristato išmanų sprendimą su įmontuotomis garsiakalbių grotelių angomis. Tai neleidžia dulkėms ir dalelėms patekti į korpusą, užtikrina švarą ir prailgina prietaiso tarnavimo laiką.

Lengvas montavimas

Dėl užapvalintų kampų „Baseus Crystal“ serijos dėklas yra neįtikėtinai lengvas. Jį galima greitai uždėti arba išimti iš telefono, nerizikuojant sugadinti įrenginį ar patį dėklą.

Padidintas atsparumas smūgiams

Padidėjęs atsparumas smūgiams sumažina iPhone sugadinimo riziką, o tai ypač svarbu naudojant kasdien.

Suderinamumas su belaidžiu įkrovimu

Šiuolaikinių technologijų amžiuje Baseus Crystal Series dėklas taip pat išsiskiria suderinamumu su belaidžiu įkrovimu. Itin plonas korpuso dizainas neturi įtakos įkrovimo efektyvumui, todėl iPhone 14 Plus galima patogiai ir greitai įkrauti nenuimant apsaugos. Šis funkcionalumas ypač svarbus patogumą ir modernius sprendimus vertinantiems vartotojams. Naudodami šį dėklą galėsite mėgautis visais belaidžio įkrovimo privalumais, kartu užtikrindami maksimalią įrenginio apsaugą.

_______ 1020_SuderinamumasiPhone 14 PlusThickness1.3mm10_10_10_10_10 1020_
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas