Automobilio saugojimo dėžė Baseus OrganizeFun (ruda)
Prekės kodas: 054757

Automobilio saugojimo dėžė Baseus OrganizeFun (ruda)

Prekės kodas: 054757
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1975
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Baseus OrganizeFun Car Organizer (ruda)

Praktiškas Baseus OrganizeFun organizatorius leidžia sutvarkyti automobilį ir mėgautis kelionių patogumu. Jame yra du skyriai, leidžiantys atskirti daiktus, taip pat įmontuotas puodelių ar butelių laikiklis, kuris sumažina išsiliejusių gėrimų riziką. Jis puikiai tiks daugeliui transporto priemonių, o jo montavimas vyksta greitai ir be rūpesčių. Gaminys pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos, kuri yra atspari deformacijai. Taip pat naudojamas PU eko odos ir zomšos pamušalas. Visa tai reiškia ilgaamžiškumą ir eleganciją.

-Baseus/C20256502001-00/2

Patogiai saugokite būtiniausius daiktus

Basues OrganizeFun organizatorius išsiskiria didele talpa ir yra padalintas į du skyrius, kuriuose patogiai susidėsite įvairius priedus. Viename skyriuje galite laikyti tokius daiktus kaip telefonas, raktai, kortelės, žiebtuvėlis, kvitai ar akinių dėklas. Kitas skyrius veikia kaip puodelių laikiklis, kuris užtikrins, kad gėrimas bus saugus ir stabilus vairuojant, todėl išvengsite išsiliejimo pavojaus.

-Baseus/C20256502001-00/6

Užpildykite tuščią vietą

Baseus OrganizeFun yra universalus organizatorius, galintis užpildyti tuščią vietą. Jis puikiai tiks tarp priekinės sėdynės ir porankio, efektyviai užpildydamas erdvę. Taip automobilyje atsiras papildomos vietos daiktams laikyti. Šis praktiškas sprendimas leidžia jums išlikti tvarkingiems ir lengvai pasiekti svarbiausius priedus.

-Baseus/C20256502001-00/3

Aukštos kokybės darbas

Baseus gaminys buvo pagamintas iš aukštos kokybės eko odos, o minkštos zomšos apdaila padėjo suteikti malonią tekstūrą ir geresnę saugomų daiktų apsaugą. ABS medžiagos naudojimas užtikrina ilgaamžiškumą ir atsparumą karščiui bei deformacijai. Be to, kontūrinis dizainas leidžia įkrauti telefoną.

-Baseus/C20256502001-00/7
Gamintojas Baseus
Serija OrganizeFun
Gamintojo kodas C20256502001-00
Medžiaga PU medvilnė flokuota ABS
Svoris apytiksliai 450 g
Spalva ruda
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas