Automobilio prietaisų skydelio laikiklis Joyroom JR-ZS350 (juodas)
Prekės kodas: 053684

Automobilio prietaisų skydelio laikiklis Joyroom JR-ZS350 (juodas)

Prekės kodas: 053684
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1112
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Joyroom JR-ZS354 (juodas) automobilio prietaisų skydelio laikiklis.

JR-ZS354 yra automobilinis laikiklis jūsų telefonui, turintis daug privalumų. Pirma, jis prilimpa prie jūsų prietaisų skydelio lipniu padėkliuku, kuris neatsilups nuo nelygumų ir nepaliks lipnių likučių, kai jį nuėmus. Antras privalumas yra tas, kad laikiklio rankenėles galima reguliuoti, kad nereikėtų išimti telefono iš laikiklio – net jei dėl dėklo jūsų įrenginys gerokai storesnis. Dar vienas privalumas, kad laikiklį galima pasukti 360 laipsnių kampu – pasukite telefoną bet kuria kryptimi, kad jums būtų kuo patogiau.

Joyroom/JR-ZS354/7

Aukštas sukibimas

JR-ZS354 yra automobilinis laikiklis jūsų telefonui, išsiskiriantis daugybe praktiškų savybių. Pirmasis jo privalumas – unikali tvirtinimo sistema naudojant lipnią padėklą. Šio sprendimo dėka laikiklis išlaiko stabilumą net važiuojant nelygiu paviršiumi, o tuo pačiu nepalieka negražių likučių jį nuėmus.

Joyroom/JR-ZS354/3

Universalumas

Kita svarbi šio laikiklio savybė – reguliuojamo rankenos dizainas, leidžiantis laikikliui laisvai prisitaikyti prie įvairaus storio telefonų, net ir įdėtus į dėklą. Jums nebereikia jaudintis dėl telefono išėmimo iš dėklo kiekvieną kartą, kai norite naudoti laikiklį – patogus sprendimas praktiškumą vertinantiems vartotojams.

Joyroom/JR-ZS354/5

Praktiškumas

JR-ZS354 laikiklis taip pat siūlo 360 laipsnių pasukimo funkciją, leidžiančią jums patogiai padėti telefoną norima kryptimi. Nesvarbu, ar jums reikia naudoti navigaciją, muzikos grotuvą ar tiesiog stebėti telefono skambučius, šis laikiklis užtikrina patogų matomumą bet kokiu kampu. Su šiomis funkcijomis šis gaminys yra ne tik praktiška pagalba automobilyje, bet ir patogus bei funkcionalus sprendimas mobiliųjų įrenginių naudotojams.

Joyroom/JR-ZS354/6

Nustatyti turinį

  • Turėtojas
Prekės ženklas Joyroom
Modelis JR-ZS354
Spalva Juoda
Medžiaga PC ABS
Svoris 118g
Tinka telefonams 4–7 coliai
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas