Automobilio akumuliatoriaus įkroviklis Xparkle ABC01
Prekės kodas: 035010

Automobilio akumuliatoriaus įkroviklis Xparkle ABC01

Prekės kodas: 035010
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3116
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Xparkle ABC01 automobilinis įkroviklis

Automobilių akumuliatoriai nėra patikimi. Būkite ramūs su Xparkle ABC01 automobiliniu akumuliatoriaus įkrovikliu, kuris ne tik papildys jūsų automobilio energijos šaltinį, bet ir pagerins bendrą jo būklę. Įrenginys pasižymi plačiu suderinamumu ir įvairiomis saugos funkcijomis, todėl galite būti tikri dėl savo ir įrangos saugumo.

3.jpg

Gerai apgalvotas dizainas

Įkroviklis ateis į pagalbą, kai automobilio akumuliatorius atsisako veikti. Jis turi aiškią sąsają su keliais mygtukais, leidžiančiais paleisti pasirinktą režimą, pavyzdžiui, automatinį 7 etapų įkrovimo procesą. ABC01 dizainas yra pakankamai kompaktiškas, kad rastumėte jam vietą jūsų automobilyje.

2.jpg

Daug galimybių

Įrenginys atlieka ne tik papildomo maitinimo šaltinio vaidmenį. Jis turi penkis veikimo režimus. Akumuliatoriaus remonto režimas nusipelno ypatingo dėmesio, nes jis gali pagerinti akumuliatoriaus būklę ir pailginti jo naudojimo laiką. Taip pat galite naudoti AGM režimą – naudinga, kai aplinkos temperatūra yra žemesnė nei 5°C.

4.jpg

Platus suderinamumas

Įkroviklis suderinamas su dauguma automobilių, visureigių, motociklų, sunkvežimių, vejapjovių, keturračių, valčių, jachtų ir kitų sausumos ar vandens transporto priemonių, naudojančių švino rūgšties akumuliatorius, akumuliatorių. Automatiškai pradeda bet kurios suderinamos baterijos įkrovimo procesą.

6.jpg

Daugelis saugos funkcijų

Įrenginys apima daugybę technologijų, skirtų apsaugoti jus ir jūsų įrangą realiuoju laiku. Jis naudoja apsaugą nuo kibirkšties, žemos įtampos, trumpojo jungimo, atvirkštinio poliškumo, viršįtampio, perkaitimo ir viršsrovių.

5.jpg
Prodiuseris Xparkle
Modelis ABC01
Įvestis 100-240 V
Išvestis 12V
Matmenys 170 x 65 x 37,5 mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas