Automobilinis įkroviklis Romoss AU420T, USB-C + USB, PD + QC 20W (sidabras)
Prekės kodas: 040752

Automobilinis įkroviklis Romoss AU420T, USB-C + USB, PD + QC 20W (sidabras)

Prekės kodas: 040752
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1048
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Romoss AU420T 20W automobilinis įkroviklis (sidabrinis)

Automobilinis įkroviklis yra privalomas priedas kiekvienam vairuotojui, ilgai keliaujančiam automobiliu. Romoss AU45T automobilinis įkroviklis siūlo greitą įkrovimą iki 20 vatų galios. Jis palaiko kelis greito įkrovimo protokolus, įskaitant PD 3.0 arba QC 4.0. Jis turi 2 USB prievadus ir išsiskiria plačiu suderinamumu. Kelių lygių apsauga užtikrina saugų naudojimą, o dėl mažo dydžio neužims daug vietos jūsų automobilyje.

2.jpg

Greitai atnaujina energiją

Būkite tikri, kad jūsų išmanusis telefonas neišsikraus ilgos kelionės automobiliu metu. Automobilinis įkroviklis siūlo įkrauti iki 20 vatų galios. Jis taip pat palaiko PD 3.0, QC 4.0, AFC, SCP ir kitus greito įkrovimo standartus. Vos per 30 minučių įkrausite savo iPhone 12 iki 60%, arba per 100 minučių visiškai atnaujinsite Huawei P40 galią.

8.jpg

Vienu metu įkraukite iki 2 įrenginių

Patogiai įkraukite 2 įrenginius vienu metu. „Romoss“ įkroviklis turi USB-C ir USB-A prievadus. Tai leidžia jums ir jūsų keleiviui prijungti telefoną įkrovimui. Niekam nebereikia neribotą laiką laukti savo eilės! Taip pat galite pamiršti problemas, susijusias su suderinamu. Su juo galite sėkmingai įkrauti išmanųjį telefoną, planšetinį kompiuterį ar belaides ausines.

5.jpg

Saugumo sumetimais

Jūs neturite jaudintis dėl savo įrenginių saugumo. Automobilinis įkroviklis turi daugybę saugos funkcijų, kurios efektyviai apsaugo jūsų įrenginį nuo pažeidimų. Be kita ko, jie apsaugo nuo perkrovimo, perkrovos, trumpojo jungimo ar temperatūros poveikio. Negana to, išmanusis lustas automatiškai pritaiko įkrovimo parametrus prie prijungtų įrenginių, užtikrindamas maksimalų saugumą.

6.jpg

Kompaktiškas dizainas

Kruopščiai apgalvotas dizainas suteiks jums neprilygstamą komfortą naudojimo metu – dėl sulankstomos rankenos jį lengvai ištrauksite iš cigarečių degiklio lizdo. Be to, jis stabiliai laikosi lizde net ir važiuojant nelygiu keliu. Įkroviklis suderinamas su daugeliu transporto priemonių, kuriose yra cigarečių degiklio lizdas.

3.jpg
Gamintojas Romoss
Modelis AU20T
Spalva Sidabrinis
Maitinimas 20 W
Įvestis 12-24V
Išvestis USB-A: 5V/3A, 9V/2A, 12V/1,5A
USB-C: 5V/3A, 9V/2,22A, 12V/1,67A
Greito įkrovimo standartai PD, QC
Matmenys 43,5 x 26 x 26 mm
Svoris 32,5 g
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas