Automobilinis įkroviklis Joyroom JR-CL03 5 prievadų USB (juodas)
Prekės kodas: 044897

Automobilinis įkroviklis Joyroom JR-CL03 5 prievadų USB (juodas)

Prekės kodas: 044897
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
823
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Joyroom automobilinis įkroviklis JR-CL03 5xUSB (juodas)

Ar dažnai su šeima keliaujate automobiliu? O gal keliaujate su draugų kompanija? Joyroom JR-CL03 automobilinis įkroviklis puikiai tiks Jums! Įrengtas iki 5 USB prievadų ir ilgu laidu, leidžia patogiai įkrauti visus keleivių išmaniuosius telefonus – net ir galinėse sėdynėse. Įrenginio bendra išėjimo galia yra 31 W ir pasižymi dideliu suderinamumu.

Sukurta didelėms šeimoms

Naudojant iki 5 galimų USB prievadų, vienu metu galima įkrauti 5 įrenginius. Įkroviklis taip pat turi ilgą laidą, kad gale sėdintys keleiviai taip pat galėtų juo naudotis be jokių problemų. Tai reiškia, kad vairuotojas gali patogiai naudotis navigacijos sistema ir įkrauti telefoną, o priekyje sėdintis keleivis – ir išmanųjį telefoną. Be to, gale sėdintys vaikai galės laisvai žaisti su prie maitinimo šaltinio prijungtais planšetiniais kompiuteriais.

Puikus našumas

Įkroviklio bendra išėjimo galia yra 31 W, o srovė - iki 6,2 A. Dėl to nė vienam keleiviui nereikia per ilgai laukti, kol bus įkrautas telefonas. Be to, kiekviename prievade yra išmanusis lustas, kuris automatiškai aptinka prijungtą įrenginį ir pritaiko įkrovimo parametrus pagal jo reikalavimus.

Universalus suderinamumas

JR-CL03 yra suderinamas su populiariausiais įrenginiais rinkoje. Pavyzdžiui, galite lengvai įkrauti išmanųjį telefoną, planšetinį kompiuterį, iPad, maitinimo bloką, išmanųjį laikrodį, skaitmeninį fotoaparatą ar nešiojamą žaidimų konsolę. Be to, įkroviklį galite sėkmingai naudoti 12–24 V transporto priemonėse – nuo ​​lengvųjų automobilių iki visureigių iki sunkvežimių.

Saugu naudoti

Nesijaudinkite, kad sugadinsite įkroviklį ar prie jo prijungtus įrenginius. JR-CL03 turi daugiapakopę apsaugos nuo perkaitimo, viršsrovių, trumpojo jungimo, perkrovimo, viršįtampio ir kt. Bet tai dar ne viskas – gaminiui panaudotas patvarus, antipirenas ABS ir PC plastikas, o jautriausi jo komponentai buvo papildomai apsaugoti.

Papildomos funkcijos

Kas dar daro įkroviklį taip patogų? Prietaisas aprūpintas specialiu segtuku, kuriuo jį nesunkiai pritvirtinsite prie galinės sėdynės. Jame taip pat yra įmontuotas mažas LED apšvietimas, kuris suteiks jums papildomą šviesos šaltinį tamsoje – kad galėtumėte lengvai rasti viską, ko reikia savo automobilyje!

Specifikacija:

Prekės ženklas Joyroom
Modelis JR-CL03
Įėjimo įtampa DC 12V–24V
USB išvestis (2 prievadai) 5V / 3.1A
USB išvestis (3 prievadai) 5V / 3.1A
Bendra išėjimo srovė 5V / 6,2A (maks.)
Bendra išėjimo galia 31W
Medžiaga PC + ABS
Kabelio ilgis 1,5 m
Automobilinio įkroviklio matmenys 58,7 x 36 x 23,04 mm
Galinės sėdynės įkroviklio matmenys 53,3 x 28 x 16,87 mm
Svoris 65g
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas