Automatinis automobilinio telefono laikiklis Vention KCEH0 su klipu pilka spalva
Prekės kodas: 056733

Automatinis automobilinio telefono laikiklis Vention KCEH0 su klipu pilka spalva

Prekės kodas: 056733
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1088
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Vention automatinis automobilio ventiliacijos angos laikiklis telefonams

Vention automobilio ventiliacijos laikiklis išsiskiria kompaktišku dydžiu, kuris yra pagrindinis privalumas vertinantiems kompaktiškus ir praktiškus sprendimus. Tai leidžia lengvai tilpti į automobilio pirštinių skyrių, užimti minimaliai vietos ir visada ranka pasiekiama, kai reikia. Be to, jis neužstoja ventiliacijos grotelių ir užtikrina neribotą oro srautą automobilio salone.

Kalno stabilumas ir saugumas

Nėra nieko blogiau už laikiklį, kuris leidžia jūsų telefonui iškristi vairuojant. Vention laikiklis sukurtas taip, kad užtikrintų maksimalų stabilumą. Nesvarbu, ar važiuojate nelygiais keliais, ar greitai sukate, galite būti tikri, kad jūsų telefonas saugiai laikysis vietoje.

Universalumas

Raktas į laikiklio funkcionalumą yra jo gebėjimas prisitaikyti prie skirtingų telefonų modelių. Dėl reguliuojamo rankenos pločio šis laikiklis lengvai tinka daugeliui išmaniųjų telefonų modelių – tiek mažesnių, tiek didesnių. Tai reiškia, kad keičiant telefonus naudotojams nereikia jaudintis dėl suderinamumo.

Rutulinis šarnyras – lankstus padėties nustatymas

Su rutulinio šarnyro ašimi Vention laikiklyje ši problema tampa praeitimi. Galimybė pasukti ir pastatyti laikiklį bet kokiu kampu leidžia puikiai sulygiuoti su vairuotojo matymo linija, užtikrinant komfortą ir saugumą.

Įkrovimas naudojant

Naudodami navigaciją ar klausydami muzikos automobilyje, galite greitai išeikvoti telefono akumuliatorių. Laimei, „Vention“ laikiklis turi įmontuotą USB-C prievado išpjovą. Tai leidžia lengvai įkrauti, net kai telefonas jau yra laikiklyje, todėl jūsų išmanusis telefonas visada bus įkrautas ir paruoštas naudoti.

 

BrandVention
K_1014 1018_
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas