Ausinių stovas ONIKUMA ST-2 juodas
Prekės kodas: 053948

Ausinių stovas ONIKUMA ST-2 juodas

Prekės kodas: 053948
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2126
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

ONIKUMA ST02 ausinių stovas juodas

Ausinės yra svarbus daiktas žaidėjams, todėl verta jomis pasirūpinti, kad jos tarnautų kuo ilgiau – šiam tikslui skirtas stovas kaip ONIKUMA ST-2, kuris ne tik užtikrina saugumą ir stabilumą, bet ir turi numerį. papildomų privalumų, bus puiku. Pirmasis – neslystantis paviršius stovo apačioje, kuris neleidžia stovui slysti ant stalo. Antras privalumas – stovo pagrinde esantys trys USB2.0 prievadai, kurie palaiko duomenų perdavimą ir įkrovimą. Be to, ONIKUMA ST-2 yra puiki programėlė, nes prijungtas jis sklandžiai mirga RGB spalvomis arba šviečia viena spalva – jūs pasirenkate, kaip norite, kad jūsų stalas atrodytų!

Onikuma/ST-2-Black-holder/1

Stabilumas ir saugumas

Tvirta ir stabili ONIKUMA ST-2 stovo konstrukcija užtikrina, kad ausinės saugiai stovės ant stalo, nerizikuojant netyčia nukristi ar sugadinti. Savo ruožtu dėl neslystančio paviršiaus stovo apačioje galite būti tikri, kad stovas išliks vietoje net ir esant intensyviai vibracijai arba. ONIKUMA ST-2 yra labai praktiškas priedas.

Onikuma/ST-2-Black-holder/5

USB prievadai

Šis stovas ne tik užtikrina, kad ausinės būtų saugios ir stabilios, bet ir su trimis USB 2.0 prievadais leidžia prie jo prijungti papildomus įrenginius, pavyzdžiui, jas įkrauti. Jums nebereikia ieškoti papildomo elektros lizdo, kai norite įkrauti telefono bateriją – su ONIKUMA ST-2 lopšiu galite tiesiog prijungti telefoną prie jo ir turėti po ranka. Be to, šis lopšys taip pat turi 3,5 mm lizdą.

Onikuma/ST-2-Black-holder/2

Spalvų Ferija

ONIKUMA ST-2 yra ne tik praktiškas aksesuaras, bet ir stilingas įtaisas, kuris derės prie švytinčios klaviatūros ar pelės, kad dar labiau pagerintų jūsų žaidimų patirtį. Stovas turi du apšvietimo režimus – sklandų spalvų keitimą nuo RGB skalės arba vienos spalvos apšvietimą. Vienoje iš stovo šonų yra mygtukas režimams keisti.

Onikuma/ST-2-Black-holder/3

Paketo turinys

  • Stovas
  • Manual
Prekės ženklas ONIKUMA
Modelis ST-2
Jungtis USB2.0
Garso įvestis 3,5 mm
Kabelio ilgis 1,5 m
LED maitinimo šaltinis; DCV±5%
Dabartinis <250mA
Matmenys 277,8 mm x 146,4 mm x 125,6 mm
Svoris 384g
Foninis apšvietimas RGB
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas