Ausinės - Xiaomi Redmi Buds 5 Pro Midnight Black
Prekės kodas: 6941812746165
Redmi Buds 5 Pro yra belaidžių ausinių pora, kuri suteikia aukštos kokybės garsą su minimaliu iškraipymu. Jos turi specialiai sukurtą, Hi-Res Audio Wireless sertifikuotą garso lustą, taip pat 11 mm žemųjų dažnių garsiakalbį ir 10 mm pizoelektrinį keramikinį aukštųjų dažnių garsiakalbį, užtikrinantį tikslią garso reprodukciją.

Ausinės - Xiaomi Redmi Buds 5 Pro Midnight Black

Prekės kodas: 6941812746165
Redmi Buds 5 Pro yra belaidžių ausinių pora, kuri suteikia aukštos kokybės garsą su minimaliu iškraipymu. Jos turi specialiai sukurtą, Hi-Res Audio Wireless sertifikuotą garso lustą, taip pat 11 mm žemųjų dažnių garsiakalbį ir 10 mm pizoelektrinį keramikinį aukštųjų dažnių garsiakalbį, užtikrinantį tikslią garso reprodukciją.
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
9600
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 16 - 18*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Xiaomi Redmi Buds 5 Pro

Hi-Res Audio Wireless
Palaiko pažangų LDAC garso kodeką

Redmi Buds 5 Pro yra sertifikuoti pagal Hi-Res Audio Wireless ir palaiko LDAC garso kodeką su mėginių ėmimo dažniu iki 24bit/96kHz*, leidžiančiu Ultra HD garsą su minimaliais iškraipymais.

Individualus koaksialinis dvigubas garsiakalbis
Aukštos raiškos, Hi-Fi garso kokybė

Redmi Buds 5 Pro turi koaksialinį dvigubą garsiakalbį, kuris susideda iš 11 mm žemųjų dažnių garsiakalbio su titano diafragma ir 10 mm pizoelektrinio keraminio aukštųjų dažnių garsiakalbio. Šis dizainas užtikrina tikslią garso reprodukciją visose dažnių juostose, garantuodamas subalansuotą našumą su sklandžiais aukštais, turtingais vidutiniais ir tvirtais žemais, leidžiančiu jums bet kada patirti aukštos kokybės Hi-Fi garsą.

- 10 mm pizoelektrinis keraminis aukštųjų dažnių garsiakalbis
- 11 mm žemųjų dažnių garsiakalbis su titano diafragma

Įmontuotas įtraukiančio garso efektas
Teikdami pagerintą garso įtraukimo patirtį įvairiuose turiniuose, Redmi Buds 5 Pro yra idealūs žiūrint filmus televizoriuje, kompiuteryje ar planšetiniame kompiuteryje, kiekvieną kartą suteikdami įspūdingą garso patirtį*.
Muzikos režimas. Užfiksuokite koncertų salės atmosferą
Vaizdo režimas. Sukurkite kino teatro atmosferą

Veganinės odos tekstūros dizainas
Diskretiškas ir rafinuotas

Pirmą kartą veganinė oda buvo įtraukta į apatinę black versijos dėklo dalį, kad suteiktų unikalią tekstūrą su subtiliu jausmu ir rafinuota išvaizda.

Marmuro tekstūros dizainas
Aussklausos dizainas apima natūralius elementus, naudojant daugiasluoksnį padengimo procesą, kad sukurtų išskirtinį marmuro tekstūros efektą. Subtilus, bet išskirtinis, jis siūlo asmenybę, kuri yra tiek diskretiška, tiek pilna žavesio.

*Marmuro tekstūra yra prieinama tik white ir black versijose.

Madingi kontrastingi spalvų deriniai
Išskirtinė asmenybė

- Aurora Purple
- Moonlight White
- Midnight Black

Dar įspūdingesni kartu
Turint spalvų paletę, kuri atitinka Redmi Note 13 Pro+ ir Redmi Watch 4, rinkinys pagerina jūsų bendrą stilių, transformuodamas technologinius produktus į mados elementus, kurie be vargo papildo jūsų aprangą.

*Konkrečių produktų ir spalvų gali būti skirtingai pagal vietinę prieinamumą.

Iki 52dB aktyvus triukšmo slopinimas
Su pramonės lyderio 52dB aktyvaus triukšmo slopinimo technologija, triukšmo slopinimo galimybė padidėjo tris kartus, palyginti su Redmi Buds 4 Pro, leidžiant jums mėgautis muzika ramiai.
Iki 4kHz ultra-plačios dažnių triukšmo slopinimas

Apima platesnį triukšmo dažnių spektrą, efektyviai sumažindamas triukšmus iš aplinkos ir žymiai pagerindamas komfortą.

Įrengtas protingas triukšmo slopinimas keliems scenarijams
Redmi Buds 5 Pro suteikia patogesnę ir tyliau patirtį, dauguma išorinių triukšmų yra blokuojami, leidžiant jums klausytis nesukeliant trukdžių.
- Lengvas režimas. Biurai, Bibliotekos
- Subalansuotas režimas. Kavinės, Parkai
- Gilus režimas. Metro stotys, Oro uostai

Trys skaidrumo režimai
Klausykitės aplink esančio garso
Įprastame skaidrumo režime galite girdėti aplinką, nepraleisdami nė vieno garso. Kai reikia kalbėti su kuo nors akis į akį, galite pereiti į balso stiprinimo režimą. Naujas "stiprinti aplinkos garsą" režimas užfiksuoja subtilius aplinkos detalių, kad užtikrintų vartotojo saugumą visada.
- Stiprinti balso režimas
- Įprastas režimas
- Stiprinti aplinkos garsą režimas
- Skaidrumo režimas

3 mikrofonai + AI triukšmo slopinimas skambinant
Kristalinės aiškumo skambučio kokybė

Ausinės turi 3 mikrofonus, kartu su AI pagrindu veikiančiu triukšmo slopinimo algoritmu, kuris tiksliai nustato ir pašalina aplinkos triukšmą skambučio metu ir atsparus 9m/s vėjo sukeltam triukšmui*, užtikrinant aiškų bendravimą net triukšmingose aplinkose.

Ilgas baterijos veikimo laikas ir greitas įkrovimas
Mėgaukitės nenutrūkstama muzika

Mėgaukitės iki 10 valandų grojimo vienu įkrovimu arba iki 38 valandų, kai naudojate įkrovimo dėklą, leidžiančiu jums klausytis muzikos tiek, kiek norite. Su galingu greitu įkrovimu, 5 minučių įkrovimas suteikia iki 2 valandų muzikos grojimo.
- Iki 10 valandų baterijos veikimo laikas vienu įkrovimu
- Iki 38 valandų baterijos veikimo laikas naudojant įkrovimo dėklą

Jutiklinis valdymas
Lengvas valdymas jūsų pirštuose
Švelniai paspauskite ausinės jutiklinę sritį, kad keistumėte dainas, sustabdytumėte, atsakytumėte ir baigtumėte skambučius bei atliktumėte kitas funkcijas.

Puikus pritaikymas
Stabilus ir patogus
Naudojant didelį ausies kanalo modelių skaičių, kad būtų sukurtas beveik tobulas pritaikymas, korpusas buvo kruopščiai poliruotas, kad padidintų komfortą, ne tik pagerinant estetiką, bet ir sumažinant ausų apkrovą, kad būtų tvirtesnis pritaikymas. Patobulintas svorio pasiskirstymo santykis garantuoja stabilų pritaikymą.

Dviejų įrenginių išmanusis ryšys
Pereikite be vargo

Galite atsakyti į skambutį žiūrėdami vaizdo įrašus planšetiniame kompiuteryje ar kompiuteryje, leidžiančiu jums lengvai pereiti tarp pramogų ir darbo.

Xiaomi Ausinės
Lengvai pritaikykite savo ausines

Atsisiųskite Xiaomi Ausinių programėlę, kad pritaikytumėte triukšmo slopinimo ir jutiklinio valdymo nustatymus savo Redmi Buds 5 Pro belaidėms ausinėms. Jūs esate valdovas — pritaikykite nustatymus optimaliam garsui ir įdiekite internetinius programinės įrangos atnaujinimus.

Dar daugiau funkcijų, kurias galite atrasti.

Palaiko Google Fast Pair
Tiesiog atidarykite dangtelį, ir esate prijungtas

- Vienu paspaudimu Redmi Buds 5 Pro leidžia greitą, lengvą „Bluetooth“ poravimą su jūsų Android* įrenginiais. Galite net patikrinti, kur paskutinį kartą juos padėjote.

IP54 dulkėms ir vandeniui atsparus
- Idealiai tinka treniruotėms
- Atsparus prakaitui dizainas

Personalizuotas triukšmo slopinimas
Per Xiaomi Ausinių programėlę, vos vienu paspaudimu, galite atlikti savo personalizuotą triukšmo slopinimo testą ir pritaikyti rezultatą, kad mėgautumėtės jums sukurtu įtraukiančiu patyrimu.

Garso balansas
Be keturių iš anksto nustatytų EQ režimų, pridėjome individualų EQ režimą, kurį galima pritaikyti naudojant Xiaomi Ausinių programėlę, leidžiančią jums valdyti savo klausymosi patirtį.

Ausies atpažinimas
Grojimas automatiškai sustabdomas, kai išimsite ausines iš ausų, ir vėl prasideda, kai jas vėl įdėsite.

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas