Ausinės TWS Mcdodo B04 Series HP-3290 (juodos)
Prekės kodas: 060008

Ausinės TWS Mcdodo B04 Series HP-3290 (juodos)

Prekės kodas: 060008
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2154
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Ausinės TWS Mcdodo B04 Series HP-3290 (juoda)

Mėgaukitės aukštos kokybės garsu ir komfortu klausydamiesi mėgstamų dainų. „Mcdodo“ į ausis įdedamos ausinės išsiskiria ergonomišku dizainu ir ilgu atkūrimo laiku, o su 13 milimetrų garsiakalbiais garantuoja fantastišką garso kokybę. Be to, „Bluetooth 5.3“ ryšys užtikrina patikimą signalo perdavimą, o dėklas su įmontuotu ekranu leidžia bet kada patikrinti baterijos lygį.

Patobulinta kiekviena detalė

Ausinių dėklas aprūpintas praktišku silikoniniu dirželiu, leidžiančiu pakabinti jas ant riešo arba, pavyzdžiui, pritvirtinti prie rankinės. Tokiu būdu jums nereikės jaudintis dėl jų praradimo! Be to, ausinės yra labai patogios ir puikiai priglunda prie ausų – neiškris ir nesukels nemalonaus spaudimo. Pakuotėje taip pat yra 3 poros keičiamų ausų antgalių (S, M ir L dydžių) – išsirinkite sau tinkamiausius.

Ilgas baterijos veikimo laikas

Ausinės gali leisti muziką apie 6 valandas, o specialus dėklas gali pailginti šį laiką iki 24 valandų. Jų įkrovimas užtruks neilgai – tik apie 1,5 valandos. Taigi galite greitai grįžti prie mėgstamų takelių! Taip pat nereikia jaudintis, kad jūsų įrenginiai netikėtai suges. Dėkle yra įmontuotas LED ekranas, rodantis esamą savo ir kiekvienos ausinės baterijos lygį. Taip visada žinosite, kada prijungti įrenginį, kad galėtumėte įkrauti!

Garso kokybė be nuostolių

Jūsų mėgstamos dainos dar niekada neskambėjo geriau. Ausinėse yra 13 milimetrų tvarkyklės ir įmontuotos aukštos kokybės garso dekodavimo grandinės, užtikrinančios puikią garso kokybę ir aukštą tikslumą. Mėgaukitės natūraliu garsu, galingu bosu ir ryškiais aukštais tonais – naudodami „McDodo“ iš naujo atrasite muzikos magiją.

Bluetooth 5.3

Atsisveikinkite su vėlavimais ir kitomis signalo problemomis. McDodo ausinėse naudojama moderni Bluetooth 5.3 technologija, užtikrinanti sklandų, stabilų perdavimą beveik bet kokiomis sąlygomis. Galite sėkmingai juos naudoti ne tik muzikos klausymui, bet ir, pavyzdžiui, filmų žiūrėjimui bei žaidimams!

Touch Control

Neturite išmaniojo telefono po ranka? Jokių problemų – įmontuoti jutikliniai skydeliai leidžia patogiai valdyti ausines ir lengvai pasiekti pagrindines funkcijas. Galite juos naudoti, pavyzdžiui, norėdami suaktyvinti balso asistentą, perjungti dainas, pristabdyti atkūrimą arba atsiliepti į skambučius.

IPX4 atsparumas vandeniui

Dėka IPX4 atsparumo vandeniui, ausinės puikiai veiks daugelyje programų. Nereikia jų padėti mankštinantis ar einant per lietų – jie nebijo nei vandens lašų, ​​nei prakaito.

Dėžutėje

  • Ausinės
  • Case
  • Keičiami ausų antgaliai (S, M, L)
  • Dirželis
  • USB-C įkrovimo laidas
  • Naudotojo vadovas

Gamintojas McDodo
Modelis HP-3290
Spalva Juoda
Bluetooth versija 5.3
Baterijos talpa 35 mAh x2 (ausinės), 400 mAh (dėklas)
Baterijos veikimo laikas Apytiksliai 6 h (iki 24 h su įkrovimo dėklu)
Medžiaga PC + ABS
Svoris 35 g
Atsparumas vandeniui IPX4
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas