Ausinės TWS Haylou X1 2023 (pilkos spalvos)
Prekės kodas: 060554

Ausinės TWS Haylou X1 2023 (pilkos spalvos)

Prekės kodas: 060554
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2265
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Haylou X1 2023 ausinės (pilkos spalvos)

Atraskite naują garso dimensiją su moderniomis Haylou X1 2023 ausinėmis, kuriose dera elegancija, naujausios technologijos ir patogumas naudotojui. Aliuminio dėklas suteikia stilingą išvaizdą ir ilgaamžiškumą, o matinė apdaila apsaugo nuo pirštų atspaudų ir įbrėžimų. Dėl pažangios garso technologijos su titano diafragma, ergonomišku dizainu ir funkcijomis, kurios palengvina kasdienį naudojimą, šios ausinės yra idealus pasirinkimas reikliems naudotojams.

Ergonomiškas dizainas

Haylou X1 2023 ausinės išsiskiria ergonomišku pusiau į ausį įtaisytu dizainu, užtikrinančiu komfortą ilgai nešiojant. 60 laipsnių kampas puikiai priglunda prie ausies, sumažindamas riziką iškristi kasdienės veiklos metu. Dizainas ne tik funkcionalus, bet ir estetiškai išgrynintas, išryškinantis šiuolaikišką gaminio charakterį.

Pažangi garso technologija

Haylou X1 2023 modelyje yra titano diafragma ir HD garso kodekas, užtikrinantis garso aiškumą ir sodrų garsą. Šių technologijų dėka muzikos ar podcast'ų klausymas tampa tikru malonumu. Ausinės taip pat siūlo aukštą garso kokybę pokalbių metu, o tai ypač svarbu triukšmingoje aplinkoje.

Optimizuota žaidimų patirtis

Haylou X1 2023 turi algoritmą, kuris sumažina delsą tarp garso ir vaizdo, o tai labai svarbu žaidimų entuziastams. Ši funkcija užtikrina garso sinchronizavimą su veiksmu ekrane ir žymiai pagerina žaidimo patirtį.

ENC Funkcijų ir triukšmo valdymas

Novatoriška ENC (aplinkos triukšmo slopinimo) funkcija efektyviai nutildo aplinkos garsus, todėl pokalbiai yra aiškūs ir ryškūs. Šis sprendimas yra neįkainojamas miesto erdvėse, kur aplinkos triukšmas gali varginti.

Išmanusis valdymas gestais

Ausinėse yra išmanieji gestai, leidžiantys lengvai valdyti muzikos atkūrimą, atsiliepti į skambučius ir juos baigti ir netgi perjungti režimus, įskaitant žaidimų režimą. Dėl šios funkcijos ausinių naudojimas tampa dar intuityvesnis ir patogesnis.

Daug privalumų

Ausinės turi IPX4 apsaugą, todėl jos yra atsparios purslams. Programėlė HAYLOU Sounds leidžia tinkinti EQ nustatymus, pakeisti „Bluetooth“ įrenginio pavadinimą ir patikrinti akumuliatoriaus įkrovos lygį. Įkrovimo dėklas turi įkrovimo indikatorių, o įkrovimas yra efektyvus ir greitas dėl USB-C įvesties. Komplekte yra ausinės, dėklas, įkrovimo laidas ir instrukcija. Veikimo atstumas yra 10 metrų, baterijos veikimo laikas yra 5,5 valandos, o su dėklu prailginamas iki 24 valandų. Dėl visų šių savybių ausinės Haylou X1 2023 yra idealus pasirinkimas tiems, kurie vertina kokybę, funkcionalumą ir stilių.

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas