Ausinės OneOdio OpenRock S (juodos)
Prekės kodas: 055711

Ausinės OneOdio OpenRock S (juodos)

Prekės kodas: 055711
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
7200
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Ausinės TWS OneOdio OpenRock S (juoda)

Per treniruotę pasiimkite mėgstamą muziką su OneOdio OpenRock S ausinėmis. Šios ausinės pasižymi atviru dizainu, užtikrinančiu neprilygstamą stabilumą, todėl puikiai tinka tokiai veiklai kaip bėgimas. 16,2 mm dinaminės tvarkyklės suteikia gilius žemuosius dažnius, o integruoti mikrofonai sumažina aplinkos triukšmą, todėl galėsite kalbėtis telefonu aiškiai. Be to, su įkrovimo dėklu jie gali dirbti iki 60 valandų, o įkrauti reikia tik apie 1,5 valandos.

Oneodio/OpenRock-S-Black/9

Puikiai tinka aktyviam gyvenimo būdui

Jei jums patinka klausytis muzikos treniruočių metu, OneOdio OpenRock S yra puikus kompanionas. Jie turi atvirą dizainą, kuris nesukels diskomforto ausyse ilgą laiką naudojant ir puikiai tinka situacijose, kai norite žinoti apie savo aplinką. Su odai draugiškais silikoniniais ausų kabliukais jos neiškris, o jų padėtį nesunkiai pakoreguosite pagal savo poreikius. Šios ausinės taip pat yra atsparios vandeniui ir prakaitui, turinčios IPX5 reitingą, todėl galite jas be rūpesčių naudoti net ir intensyviai užsiimdami.

Oneodio/OpenRock-S-Black/10

Aukštos kokybės garsas

Panerkite į muzikos pasaulį su „OpenRock S“. Šiose ausinėse naudojama „TubeBass“ technologija, todėl gaunami sodrūs žemųjų dažnių tonai. Be to, juose yra 16,2 mm dinaminės tvarkyklės. Specialus garso algoritmas dinamiškai reguliuoja žemus ir aukštus tonus, kad garso kokybė būtų geriausia. Puikiai suprojektuota konstrukcija taip pat sumažina garso nutekėjimą. Taip pat galite pasirinkti iš 2 režimų: „Rock“ ir „Relax“, kad pritaikytumėte jų veikimą pagal savo pageidavimus.

Oneodio/OpenRock-S-Black/7

Iki 60 atkūrimo valandų

Nereikia jaudintis, kad ausinių baterija per greitai išsikraus. „OneOdio OpenRock S“ vienu įkrovimu gali leisti muziką iki 19 valandų. Su įkrovimo dėklu bendra gaminio veikimo laikas pailgėja iki 60 valandų. Visiškai įkrauti ausines užtrunka maždaug 1,5 valandos. Jūs netgi galite juos įkrauti vos 5 minutes ir valandą mėgautis mėgstama muzika.

Oneodio/OpenRock-S-Black/1

Triukšmą mažinantys mikrofonai

Palaikykite ryšį su savo artimaisiais treniruočių, pasivaikščiojimų ar kitos veiklos metu. „OneOdio OpenRock S“ ausinėse yra 4 mikrofonai, kurie naudoja AI pagrįstą triukšmo mažinimą, kad pašalintų išorinius garsus. Tai leidžia kalbėtis aiškiai ir garsiai, užtikrinant, kad skambinantysis jus aiškiai girdėtų.

Oneodio/OpenRock-S-Black/5

Paprasti, intuityvūs valdikliai

Jums nereikia siekti išmaniojo telefono, kad atsilieptumėte į skambučius ar praleistumėte takelius. Jutikliniuose skydeliuose galite pristabdyti / paleisti, suaktyvinti balso padėjėjus, atmesti / baigti įeinančius skambučius ir perjungti Roko ir Atsipalaidavimo režimus. Mėgaukitės OpenRock S modelio teikiamu patogumu!

Oneodio/OpenRock-S-Black/2

Dėžutėje

  • ausinės
  • Įkrovimo dėklas
  • USB-A į USB-C įkrovimo laidas
  • Naudotojo vadovas
Gamintojas OneOdio
Modelis OpenRock S
Spalva Juoda
Bluetooth 5.3
Atsparus vandeniui IPX5
Baterijos veikimo laikas 19 val. (ausinės), 41 val. (įkrovimo dėklas)
Įkrovimo laikas 1,5 valandos
Vairuotojai Dinaminis, 16,2 mm
Mikrofonai Taip, 4 su triukšmo mažinimu
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas