Ausinės Black Shark BS-T9 (juodos)
Prekės kodas: 057317

Ausinės Black Shark BS-T9 (juodos)

Prekės kodas: 057317
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1840
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Black Shark BS-T9 ausinės (juodos)

Black Shark BS-T9 – tai belaidės ausinės, kurios leis iš naujo atrasti mėgstamas dainas. Juose yra 13 mm tvarkyklės, užtikrinančios aukštos kokybės garsą. ENC technologijos dėka galite skambinti net triukšmingoje aplinkoje, o jutikliniai skydeliai palengvina ausinių valdymą. Su įkrovimo dėklu baterija veikia iki 40 valandų, todėl galite mėgautis muzika ilgą laiką be dažno įkrovimo. Jie taip pat yra atsparūs vandeniui IPX4, todėl tinka intensyvioms treniruotėms.

BlackShark/BS-T9-Black/1

Aukštos kokybės muzikos patirtis

Muzikos klausymasis tampa tikru malonumu su Black Shark BS-T9 ausinėmis. Šiose ausinėse yra 13 milimetrų dinaminės tvarkyklės, kurios skleidžia neįtikėtinai aiškų ir išsamų garsą, subalansuoja aukštus tonus ir galingus žemuosius dažnius, kad būtų išskirtinė garso patirtis.

BlackShark/BS-T9-Black/2

Crystal Clear Conversations

Dabar galite aiškiai kalbėtis su draugais ir šeima, kad ir kur būtumėte. Šios ausinės siūlo puikią skambučių kokybę ir pašalina foninį triukšmą dėl pažangios ENC technologijos. Nesvarbu, ar esate sausakimšame prekybos centre, traukinyje ar intensyviame eisme, niekas netrukdys jūsų pokalbiui.

BlackShark/BS-T9-Black/5

Prailgintas grojimo laikas

Klausykite muzikos be apribojimų! „Black Shark BS-T9“ vienu įkrovimu gali leisti mėgstamas dainas iki 7 valandų. Reikia daugiau žaidimo laiko? Jokiu problemu! Pridedamas įkrovimo dėklas prailgina ausinių baterijos veikimo laiką iki 40 valandų. Be to, tik 10 minučių įkrovimas suteikia dar 4 valandų žaidimo laiko.

BlackShark/BS-T9-Black/3

Wireless Freedom

Ryšio problemos liko praeityje. Black Shark ausinėse naudojama naujausia Bluetooth 5.3 versija, užtikrinanti greitesnį ir stabilesnį signalo perdavimą su mažesnėmis energijos sąnaudomis. Žaidimų režimu galite mėgautis išskirtinai maža delsa, užtikrinančia tobulą garso ir vaizdo sinchronizavimą. Visiškai susikoncentruokite į žaidimą ar mėgstamą muziką, nesijaudindami dėl trukdžių!

BlackShark/BS-T9-Black/7

Lengvas, ergonomiškas dizainas

Modelis BS-T9 stebina neįtikėtinai lengvu dizainu – kiekviena ausinė sveria tik 3,5 gramo! Jie patogiai priglunda prie ausų, todėl galėsite jais naudotis valandų valandas be nuovargio ar diskomforto. Jie taip pat yra atsparūs vandeniui IPX4, todėl galite be rūpesčių mėgautis muzika intensyvių treniruočių ar lietingų pasivaikščiojimų metu – lietus ir prakaitas nesukels problemų.

BlackShark/BS-T9-Black/4

Visiškas valdymas po ranka

Ausinių valdymas dar niekada nebuvo toks paprastas! „Black Shark BS-T9“ ausinės turi intuityvius jutiklinius skydelius, kurie suteikia greitą prieigą prie pagrindinių funkcijų. Galite lengvai valdyti muzikos atkūrimą, keisti dainas, valdyti skambučius arba suaktyvinti žaidimų režimą. Pažiūrėkite, kaip tai paprasta!

BlackShark/BS-T9-Black/6

Į paketą

  • Ausinės
  • Įkrovimo dėklas
  • USB-C įkrovimo laidas
  • Naudotojo vadovas
Gamintojas Juodasis ryklys
Modelis BS-T9
Spalva Juoda
Vairuotojai 13 mm
Bluetooth versija 5.3
Bluetooth protokolai HFP / A2DP / AVRCP
Bluetooth kodekas SBC
Baterijos veikimo laikas 7h
40h (su įkrovimo dėklu)
Įkrovimo laikas Maždaug 2 valandos
Įkrovimo sąsaja USB-C
Svoris (už ausines) 3,5 g
Atsparumas vandeniui IPX4
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas