Ausinės Aukey EP-M2 TWS (juodos)
Prekės kodas: 057943

Ausinės Aukey EP-M2 TWS (juodos)

Prekės kodas: 057943
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2114
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Aukey EP-M2 TWS belaidės ausinės (juodos)

Aukey EP-M2 belaidės ausinės yra puikus pasirinkimas melomanams, ieškantiems patikimų kasdienių ausinių. Jų 13 milimetrų tvarkyklės užtikrina fantastišką garso kokybę, o dėl galimų EQ režimų galėsite pritaikyti jų veikimą pagal savo poreikius. Su dėklu jie veikia iki 20 valandų, juos lengva naudoti naudojant intuityvius jutiklinius skydelius. Jie turi IPX4 atsparumo vandeniui sertifikatą, todėl atitiks kiekvieno aktyvaus gyvenimo būdo poreikius.

Aukey/EP-M2/2

Atraskite naują klausymo aspektą

Jauskitės taip, lyg būtumėte gyvo garso koncerte ir leiskite muzikai perkelti jus į magišką garso pasaulį. Ausinėse yra 13 mm garsiakalbiai, užtikrinantys neįtikėtinai aiškų garsą, žemųjų dažnių gylį ir tonų aiškumą. Nesvarbu, ar esate klasikinės muzikos, roko, hiphopo ar elektroninės muzikos mylėtojas, ausinės suteiks jums nepamirštamą muzikinę patirtį.

Aukey/EP-M2/10

3 EQ režimai

Ausinėse yra 3 skirtingi EQ režimai, kad garsas būtų pritaikytas pagal jūsų pageidavimus. Muzikos režimas užtikrina tobulai subalansuotą garsą, o „Bass Boost“ – galingus žemuosius dažnius, pabrėžiančius bet kurios dainos ritmą ir energiją. O jei norite, kad skambučiai būtų aiškaus garso, perjunkite į balso režimą!

Aukey/EP-M2/3

Besiūlis ryšys

Aukey EP-M2 naudoja pažangią Bluetooth 5.3 technologiją, kuri yra atsakinga už stabilų ir momentinį ryšį su Jūsų pasirinktu įrenginiu. Galite pamiršti apie trukdžius ir vėlavimus! Tačiau tai dar ne viskas – ausinės suteikia dar daugiau pasirinkimo laisvės. Galite naudoti vieną ausinę palikdami kitas dėkle arba naudoti abi vienu metu, kad gautumėte visą stereofoninio garso gylį. Jūs nuspręsite, kaip norite klausytis savo muzikos!

Aukey/EP-M2/4

Visiška kontrolė jūsų rankose

Valdyti ausines lengviau, nei manote. Juose yra intuityvi jutikliniai skydeliai, leidžiantys visiškai valdyti muziką ar skambučius. Dabar vos keliais bakstelėjimais galite valdyti muziką, priimti skambučius, keisti režimus ir dar daugiau. Nebereikia kaskart griebtis telefono – dabar viskas po ranka!

Aukey/EP-M2/8

Jūsų svajonių patogumas

Aukey EP-M2 ausinės suteiks maksimalų komfortą net ir ištisas valandas klausantis muzikos. Ergonomiškas dizainas reiškia, kad jie puikiai prisitaiko prie jūsų ausų formos, o dėl lengvo svorio (3,5 g) net nepajusite jų buvimo. Jie taip pat yra IPX4 atsparūs vandeniui, todėl galite juos laisvai naudoti bet kokiomis oro sąlygomis.

Aukey/EP-M2/5

Įtraukta

  • ausinės
  • įkrovimo dėklas
Gamintojas Aukey
Modelis EP-M2
Spalva Juoda
Keitikliai 13 mm
Bluetooth versija 5.3
Bluetooth profiliai A2DP / AVCTP / AVRCP / HFP
Dažnio atsakas 20Hz–20kHz
Varža 32Ω
SPL 105dB±3dB@1KHz
diapazonas Iki 10 m
Veikimo laikas Iki 4h
Iki 20h (su įkrovimo dėklu)
Įkrovimo laikas 1,5h
Įkraunama baterija Ličio polimeras (2x 30 mAh)
Ragelio svoris 3,5 g
Atsparumas vandeniui IPX4
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas