Ausinės ANC TWS V5.2 REMAX PD-BT101
Prekės kodas: 051300

Ausinės ANC TWS V5.2 REMAX PD-BT101

Prekės kodas: 051300
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2183
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

ANC TWS V5.2 ausinės REMAX PD-BT101

Pasižavėkite muzika su Remax PD-BT101 ausinėmis. Jie palaiko ANC technologiją, kuri leis jums visiškai susitelkti ties mėgstamomis dainomis. „Bluetooth 5.2“ yra atsakingas už stabilų ir greitesnį ryšį su jūsų pasirinktu įrenginiu, o naudodami 3 galimus režimus pritaikysite jų veikimą pagal savo poreikius. Jų talpi baterija leis 3,5 valandos nepertraukiamai klausytis muzikos, o kompaktiškas įkrovimo dėklas leis pilnai įkrauti ausines vos per valandą.

Remax/PD-BT101/1

ANC technologija

Dabar galite ramiai keliauti, dirbti ar atsipalaiduoti, nepaisydami triukšmo aplink jus. Ausinėse panaudota naujoviška ANC technologija, kuri efektyviai pašalina aplinkos garso trukdžius, leidžianti visiškai susikoncentruoti į muziką. Tai idealiai tinka keliautojams, norintiems pasinerti į mėgstamų dainų garsus ilgų skrydžių metu, arba atokiems darbuotojams, kuriems reikia ramybės ir tylos, kad galėtų sutelkti dėmesį į užduotis.

Remax/PD-BT101/5

Puiki garso kokybė

Atraskite naujus mėgstamos muzikos niuansus! Ausinėse yra didelės amplitudės ir minimalių iškraipymų tvarkyklės, kurios yra optimizuotos, kad būtų užtikrintas aukštos kokybės garsas. Taip jūsų grojamos dainos skambės geriau nei bet kada anksčiau.

Remax/PD-BT101/3

Iki 3,5 darbo valandos

Tegul mėgstama muzika lydi Jus ilgai! Ausinės REMAX PD-BT101 vienu įkrovimu užtikrina iki 3,5 valandų atkūrimo. O jei pritrūksta energijos, juos įkrauti iki galo užtrunka tik 1 valandą. Be to, su budėjimo režimu iki 120 dienų galite būti tikri, kad ausinės visada bus paruoštos naudoti, kai jų prireiks.

Remax/PD-BT101/8
Gamintojas Remax
Modelis PD-BT101
Spalva Balta
Bluetooth versija 5.2
Veikimo laikas 3,5h
Įkrovimo laikas 1h
Budėjimo laikas 120 dienų
Akumuliatoriaus talpa 230 mAh
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas