ARCTIC P12 SLIM PWM PST korpuso ventiliatorius, 4-pin, 120mm, siauras, juodas
Prekės kodas: 4895213703130

ARCTIC P12 SLIM PWM PST korpuso ventiliatorius, 4-pin, 120mm, siauras, juodas

Prekės kodas: 4895213703130
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
699
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 2 - 4*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma
Korpuso ventiliatorius P12 Slim PWM PST, 4-pin, 120mm, juodas


Savybės:
Tinka mažoms erdvėms. Skirtingai nuo standartinių 120mm korpuso ventiliatorių, kurių storis 25mm, šio ventiliatoriaus montavimo gylis yra tik 15mm. Dėl to jis idealiai tinka mažo formato (SFF) konstrukcijoms. Atitinkami varžtai, skirti tvirtinti prie radiatoriaus, jau įtraukti į komplektą.
PWM PST technologija leidžia prijungti kelis ventiliatorius (rekomenduojama iki 5), sinchronizuojant jų veikimo greitį, atsižvelgiant į faktinius kompiuterio aušinimo poreikius. Tokiu būdu visa aušinimo sistema veikia efektyviau ir tyliau, o bendras energijos suvartojimas yra mažesnis, nei prijungus kiekvieną ventiliatorių/ aušintuvą atskirai.
Optimizuotas statiniam slėgiui. Kuriant naująjį P12 Slim PWM PST ventiliatorių ypatingas dėmesys buvo skiriamas sutelktai oro srovei, statiniam slėgiui. Šis ventiliatorius garantuoja ypač efektyvų aušinimą, net esant padidintam oro pasipriešinimui.
Aukštos kokybės guolis. Vokietijoje sukurtas lydinio ir tepalo derinys sumažina trintį guolyje ir suteikia didesnį efektyvumą. Dėl to išsiskiria mažiau šilumos ir mažėja guolio keliamas triukšmas, ir jūs galite mėgautis ilgesniu savo ventiliatoriaus tarnavimo laiku.
Maksimalus tylumas, minimali vibracija. Net ir esant mažam greičiui, naujojo ARCTIC variklio darbinis garsas yra vos pastebimas. Dėl sinusoidinio įmagnetinimo naujasis variklis yra labai sklandus ir beveik be vibracijos - jis sukuria tik apie 5% vibracijos lygio, susidarančio įjungus įprastą nuolatinės srovės variklį be filtro.
Aušinimo efektyvumas. Daugybė patobulinimų, kaip atnaujinta variklio technologija ir naujai sukurta ventiliatoriaus konstrukcija, pastebimai padidino P serijos ventiliatorių našumą. 28 dB(A) lygio našumo bandymuose naujieji P serijos ventiliatoriai aplenkė daugybę konkurentų.
300-2100 aps./min greitis, reguliuojamas PWM. 4 kontaktų dėka greitis gali būti reguliuojamas plačiu spektru per PWM (pulsavimo pločio moduliacija). Tokiu būdu triukšmas yra minimalus, o prireikus užtikrinamas maksimalus aušinimo efektyvumas.
Ilgesnis tarnavimo laikas. Naujasis ARCTIC variklis generuoja gerokai mažiau trinties šilumos nei jo pirmtakai ir dabartiniai konkurentų modeliai. Dėl to ritės temperatūra sumažėja iki 20 laipsnių ir keturis kartus pailgėja tarnavimo laikas, o sumažinti trinties nuostoliai užtikrina efektyvesnį veikimą.
0dB režimas - nulinės apsukos. Ventiliatoriaus sūkių dažnį PWM pagalba galima sumažinti iki nulinių apsukų. Taip užtikrinamas efektyvus ir tylus kompiuterio veikimas tuščiąja eiga, o esant poreikiui garantuojamas maksimalus našumas.
Du veikimo būdai.Šilto oro išpūtimas iš korpuso. Šalto oro pūtimas į korpusą.


Techniniai duomenys:
Greitis: 300-2100 aps./min.
Oro srautas: 42.1 CFM / 71.53 m³/h.
Statinis slėgis: 2.2 (mm / H2O).
Triukšmo lygis: 0.3 Sone.
Guolis: skysčio dinaminis guolis.
Įtampa/srovė: 0.12A/ 12V DC.
Pradinė įtampa: 5 V.
Jungtis: 4 kontaktų + 4 kontaktų lizdai.
Kabelio ilgis: 400 mm.
Išmatavimai: 120x120x15 mm.
Spalva: juoda.
Svoris: 85 g.


Garantija: 6 metai.
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas