ARCTIC P12 PWM PST CO korpuso ventiliatorius, 4-pin, 120mm, juodas
Prekės kodas: 4895213701358

ARCTIC P12 PWM PST CO korpuso ventiliatorius, 4-pin, 120mm, juodas

Prekės kodas: 4895213701358
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
799
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 2 - 4*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma
Korpuso ventiliatorius P12 PWM PST CO nuolatiniam darbui, 4-pin, 120mm, juodas


Savybės:
Sukurtas nuolatiniam darbui. Aukščiausios kokybės dvieigis rutulinis guolis leidžia nepertraukiamai veikti 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę, nepakenkiant našumui. Užterštumas ir aukšta temperatūra šį guolį veikia daug mažiau nei įprastus movinius ar rutulinius guolius. Jis yra puikus pasirinkimas, jei norite užtikrinti nenutrūkstamą veikimą maksimaliu greičiu.
PWM PST technologija leidžia prijungti kelis ventiliatorius (rekomenduojama iki 5), sinchronizuojant jų veikimo greitį, atsižvelgiant į faktinius kompiuterio aušinimo poreikius. Tokiu būdu visa aušinimo sistema veikia efektyviau ir tyliau, o bendras energijos suvartojimas yra mažesnis, nei prijungus kiekvieną ventiliatorių/ aušintuvą atskirai.
Maksimalus tylumas, minimali vibracija. Dėl sinusoidinio įmagnetinimo naujasis variklis yra labai sklandus ir beveik be vibracijos - jis sukuria tik apie 5% vibracijos lygio, susidarančio įjungus įprastą nuolatinės srovės variklį be filtro. Kampuose sumontuotos guminės trinkelės papildomai slopina likusias vibracijas, kurias sukelia didesni apsisukimai.
200-1800 aps./min greitis, reguliuojamas PWM. 4 kontaktų dėka greitis gali būti reguliuojamas plačiu spektru per PWM (pulsavimo pločio moduliacija). Tokiu būdu triukšmas yra minimalus, o prireikus užtikrinamas maksimalus aušinimo efektyvumas.
Optimizuotas statiniam slėgiui. Kuriant naująjį P12 PWM PST CO ventiliatorių ypatingas dėmesys buvo skiriamas sutelktai oro srovei, statiniam slėgiui. Šis ventiliatorius garantuoja ypač efektyvų aušinimą, net esant padidintam oro pasipriešinimui.
Dinamiškai reguliuojamas greitis. Ventiliatoriaus greitis gali būti sumažintas iki 0dB naudojant PWM. Tai leidžia tyliai veikti tuščiosios eigos režimu ir tuo pat metu garantuoja maksimalų našumą, kai to reikia.
Ilgas tarnavimo laikas. Puikūs ilgalaikių testavimų rezultatai net ir ypač nepalankiomis sąlygomis leidžia užtikrinti, kad šie gaminiai pasižymi ne tik kokybe, bet ir ilgaamžiškumu. Todėl ventiliatoriams P12 PWM PST CO suteikiama 6 metų gamintojo garantija.
Du veikimo būdai. Šilto oro išpūtimas iš korpuso. Šalto oro pūtimas į korpusą.


Techniniai duomenys:
Greitis: 200-1800 aps./min.
Oro srautas: 56.3 CFM / 95.7 m³/h.
Statinis slėgis: 2.2 (mm / H2O).
Triukšmo lygis: 0.3 Sone.
Guolis: dvieigis rutulinis guolis.
Įtampa/srovė: 0.1A/ 12V DC.
Pradinė įtampa: 3.9 V.
Jungtis: 4 kontaktų + 4 kontaktų lizdai.
Kabelio ilgis: 400 mm
Išmatavimai: 120x120x25 mm.
Spalva: juoda.
Svoris: 145 g.


Garantija: 6 metai.
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas