Apsauginė plėvelė PGYTECH S dydis (labirintas)
Prekės kodas: 059830

Apsauginė plėvelė PGYTECH S dydis (labirintas)

Prekės kodas: 059830
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1654
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

PGYTECH apsauginis maišelis S dydis (labirintas)

PGYTECH apsauginis krepšys yra puikus sprendimas tiems, kurie vertina savo priedų saugumą ir funkcionalumą. Pagaminta iš naujoviškos polimerinės medžiagos, užtikrina ilgaamžiškumą ir patikimumą. Modelis P-CB-143, turintis mozaikos raštą ir RoHS sertifikatą, siūlo įvairias pritaikymas – nuo ​​fotografinės įrangos apsaugos iki kasdienių įtaisų. Dėl lengvo dizaino (61 g) ir kompaktiškų matmenų (350 x 350 mm) jis puikiai tinka kasdieniam naudojimui.

Tvirta polimerinė medžiaga

Pagrindinis PGYTECH krepšio privalumas yra jo aukštos kokybės polimerinės medžiagos konstrukcija. Dėl to jis yra atsparus nusidėvėjimui ir ilgą laiką išlaiko savo pirminę išvaizdą. Ši medžiaga, apdorota naudojant nanotechnologijas, taip pat užtikrina stiprų sukibimo stiprumą, todėl maišelis išlaiko savo savybes net ir po kelių plovimų. Ripstop medžiaga, iš kurios pagamintas krepšys, veiksmingai apsaugo nuo įbrėžimų ir smūgių.

Universali programa

PGYTECH krepšyje lengvai telpa įvairūs daiktai – nuo ​​fotoaparatų ir objektyvų iki mažų trikojų, filtrų ir net iPad. Dėl savo universalumo jis yra idealus sprendimas tiek fotografijos profesionalams, tiek entuziastams, tiek asmenims, ieškantiems praktiško priedo kasdieniam daiktų saugojimui.

Lengva priežiūra

Nors krepšys nėra atsparus vandeniui, jį lengva prižiūrėti ir nereikalauja ypatingos priežiūros. Rankomis skalbti rekomenduojama ne aukštesnėje kaip 40°C temperatūroje, naudojant švelnų ploviklį. Natūralus džiovinimas užtikrina, kad maišelis išsaugos apsaugines savybes ir estetinę išvaizdą.

Rinkinio turinys

Apsauginis krepšys x 1

Reklaminis lapelis x 1

lipdukas x 1

Prekės ženklas PGYTECH
Modelis P-CB-143
Pattern Mozaika
Sertifikavimas RoHS
Medžiaga Poliesteris
Matmenys 350 x 350 mm
Svoris 61g
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas