Apsauginė plėvelė PGYTECH M dydis (labirintas)
Prekės kodas: 059829

Apsauginė plėvelė PGYTECH M dydis (labirintas)

Prekės kodas: 059829
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1906
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

PGYTECH apsauginis maišelis M dydžio (mozaika)

PGYTECH apsauginis krepšys yra puikus sprendimas tiems, kurie vertina savo priedų saugumą ir funkcionalumą. Pagaminta iš naujoviškos polimerinės medžiagos, užtikrina ilgaamžiškumą ir patikimumą. P-CB-142 modelis, turintis mozaikos raštą ir RoHS sertifikatą, siūlo įvairias pritaikymas – nuo ​​fotografijos įrangos apsaugos iki kasdienių prietaisų. Dėl lengvo dizaino (100 g) ir kompaktiškų matmenų (450 x 450 mm) jis yra idealus palydovas kiekvieną dieną.

Tvirta polimerinė medžiaga

Pagrindinis PGYTECH krepšio privalumas yra jo aukštos kokybės polimerinės medžiagos konstrukcija. Dėl to jis atsparus nusidėvėjimui ir ilgą laiką išlaiko pirminę išvaizdą. Ši medžiaga, apdorota naudojant nanotechnologijas, taip pat užtikrina tvirtą sukibimo stiprumą, todėl maišelis išlaiko savo savybes net po kelių plovimų.

Universali programa

PGYTECH krepšyje lengvai telpa įvairūs daiktai – nuo ​​fotoaparatų, objektyvų, mažų trikojų, filtrų iki iPad. Dėl savo universalumo jis yra idealus sprendimas tiek profesionalams, tiek fotografijos entuziastams, tiek tiems, kurie ieško praktiško priedo kasdieniams daiktams laikyti.

Apsauga nuo įbrėžimų ir smūgių

Ripstop medžiaga, iš kurios pagamintas krepšys, efektyviai apsaugo nuo įbrėžimų ir smūgių. Ši funkcija ypač svarbi žmonėms, norintiems apsaugoti savo vertingus elektroninius įrenginius.

Lengva priežiūra

Nors krepšys nėra atsparus vandeniui, jo priežiūra yra paprasta ir nereikalauja ypatingos priežiūros. Rekomenduojama skalbti rankomis ne aukštesnės kaip 40°C temperatūros vandenyje, naudojant švelnų ploviklį. Natūralus džiovinimas užtikrina, kad maišelis išsaugos apsaugines savybes ir estetinę išvaizdą.

Paketo turinys

Apsauginis krepšys x 1

Reklaminis lankstinukas x 1

lipdukas x 1

 

Prekės ženklas PGYTECH
ModelisP-CB-142
Raštas Mozaika
100g
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas