APEXEL APL-MS008 LCD skaitmeninis mikroskopas (juodas)
Prekės kodas: 9-059766
APEXEL APL-MS008 LCD skaitmeninis mikroskopas (juodas)

APEXEL APL-MS008 LCD skaitmeninis mikroskopas (juodas)

Prekės kodas: 9-059766
APEXEL APL-MS008 LCD skaitmeninis mikroskopas (juodas)
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
6015
77,12 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

APEXEL APL-MS008 LCD skaitmeninis mikroskopas (juodas).

Tirkite pasaulį kaip niekada anksčiau su APEXEL APL-MS008 LCD skaitmeniniu mikroskopu. Šis kompaktiškas ir universalus instrumentas atveria naujas tyrinėjimo galimybes, suderindamas pažangias technologijas su naudojimo paprastumu. Su galimybe prisijungti prie kompiuterio, fotografuoti ir įrašyti vaizdo įrašą APEXEL APL-MS008 yra puikus įrankis mokytis, tyrinėti ar tiesiog atrasti mus supančio pasaulio objektų grožį ir sudėtingumą. Prietaisas yra puiki dovanos idėja, leidžianti stebėti įvairius objektus su precedento neturinčiu tikslumu.

Prisijungimas prie kompiuterio

Skaitmeninį mikroskopą APEXEL APL-MS008 lengva prijungti prie kompiuterio, todėl vartotojai gali matyti tiesioginį vaizdą monitoriuje. Ši funkcija yra neįkainojama švietimui, moksliniams tyrimams ar pristatymams, todėl vartotojai gali tyrinėti ir analizuoti objektus kartu dideliu formatu. Taip užtikrinama, kad kiekviena detalė būtų matoma, todėl daug lengviau suprasti tiriamų objektų struktūrą.

Fotografija ir vaizdo įrašai

Su APEXEL APL-MS008 galite fotografuoti ir filmuoti stebimus objektus – tai puikus būdas dokumentuoti savo atradimus. Naudodami 2 MP raišką nuotraukoms ir 720p vaizdo įrašams, vartotojai gali labai aiškiai užfiksuoti detales. Dėl šios funkcijos mikroskopas yra idealus įrankis gamtos entuziastams, mokslininkams ir besimokantiems, leidžiantis dalytis radiniais ir juos saugoti.

Ergonomika ir mobilumas

Tik 130 g sveriantis ir apie 16 cm ilgio APEXEL APL-MS008 pasižymi neįprastu mikroskopams mobilumu. Dėl kompaktiško dydžio ir lengvo svorio jis idealiai tinka naudoti lauke, laboratorijoje ar namuose. Patvari 700 mAh ličio baterija veikia daugiau nei 3 valandas, todėl galima ilgai stebėti stebėjimo seansus be dažno įkrovimo.

Reguliavimas ir apšvietimas

Mikroskope yra reguliavimo žiedas, skirtas tiksliai sureguliuoti fokusavimą, taip pat 75° kampu pakreipiamas ekranas, kad būtų patogu naudoti įvairiomis sąlygomis. Be to, įmontuotas LED apšvietimas leidžia lengviau stebėti objektus silpnai apšviestose vietose, o tai labai svarbu tiriant objektų konstrukcines detales.

Išplečiama atmintis ir paprastas naudojimas

Paskutinė, bet ne mažiau svarbi savybė yra plečiama atmintis, kuri leidžia saugoti daugiau nuotraukų ir vaizdo įrašų nesijaudinant, kad pritrūks vietos. Intuityvus valdymas ir paprastas duomenų valdymas reiškia, kad net pradedantieji greitai įsisavins visas mikroskopo funkcijas. Kartu su 400–800 kartų didinimo diapazonu šis įrenginys tampa nepakeičiamu įrankiu tyrinėjant pasaulį nepaprastu lygiu.

GamintojasApexel
ModelisAPL-MS008
Vaizdo skyra720P@30FPS
Dydis58x58x160 mm
Kalbų skaičius20
Ekranas2 colių su 320*240 raiška
Fokuso diapazonas±4 mm
CMO200W 1/4 colio 1280x720
Ryškumas6 LED (žiedo užpildymo lemputės)
LED spalvos temperatūra6500-7000k
Baterijos talpa700mAh
Įkrovimo laikas apytiksliai. 2 valandos
Darbo laikasapie. 2,5 valandos
Įkrovimo sąsajaUSB tipas C 5V 1A
Atminties palaikymasTF atminties kortelė 32 GB
Svoris317 g
Pagrindinė medžiagaABS+PC
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas