Aliejinių pastelių rinkinys ARRTX, 72 spalvų
Prekės kodas: 6974703123783

Aliejinių pastelių rinkinys ARRTX, 72 spalvų

Prekės kodas: 6974703123783
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
4788
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 2 - 4*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Aukštos kokybės aliejinės pastelės ARRTX pasižymi stipriu pigmentu, intensyvia, ryškia spalva ir kremine tekstūra. Aliejinės pastelės yra unikali piešimo ir tapybos priemonė, tinkanti įvairiems paviršiams ir įvairioms meninėms technikoms. Komplektą sudaro 72 klasikinių atspalvių spalvotos pastelės, paruoštos naudojimui iškart. Saugios, netoksiškos, pagamintos iš natūralių medžiagų. Šis rinkinys yra puikus pasirinkimas tiek pradedantiesiems, tiek profesionalams.


Ypatybės:
Tapydami aliejinėmis pastelėmis galite rinktis, kokį paviršių ar pagrindą naudosite. Aliejines pasteles galite naudoti ant popieriaus, kartono ir net ant stiklo, keramikos, akmens, plastiko ar medžio. Daugelis menininkų renkasi naudoti aliejinę pastelę ant drobės, kaip ir aliejinius dažus.
Aliejinės pastelės tinka įvairioms tapymo technikoms (maišymui pirštais ar medžiaga, tepimui mentele, impasto, sgraffito ir įvairioms grandymo technikoms, sluoksniavimui). Pastelės gali būti naudojamos kaip pigmentai enkaustikai arba aliejinei tapybai (jas atskiedus tirpikliu, pvz., terpentinu, vaitspiritu).
Galite rinktis iš 72 spalvų paletės - nuo ryškių įprastų atspalvių iki švelnių šviesių atspalvių, todėl turėsite daugybę galimybių įgyvendinti savo kūrybinę vaizduotę.
Tai profesionalios pastelės, paruoštos naudojimui iškart.
Aliejinės pastelės ypač gerai priglunda prie paviršiaus, glotniai padengia.
Pastelių spalvos gali būti maišomos tarpusavyje, tam reikia pakankamo dažų sluoksnio ir pradėti maišyti nuo šviesesnio atspalvio. Leidžia išgauti tiek sodrias, intensyvias spalvas, tiek ir subtilius pastelinius tonus.
Pastelės netoksiškos, pagamintos iš tvarių, ekologiškų, natūralių medžiagų. Jų sudėtyje nėra sunkiųjų metalų ar kitokių kenksmingų medžiagų, o tik natūralūs aukštos kokybės pigmentai ir saugūs priedai, todėl tinka naudoti net ir vaikams.
Piešimas pastele priskiriamas tapybai, nes palieka potėpį. Skirtingai nuo tapymo skystais dažais, pastelėms nereikia daug papildomų įrankių. Taip pat nereikia laukti, kol dažai išdžius, nes rezultatas matomas iš karto.
Aliejinėmis pastelėmis lengva naudotis, jos kompaktiškos, patogios keliaujant ar piešiant lauke. Tvirtos ir atsparios lūžimui, ilgai tarnauja.
Pastelės supakuotos storo kartono dėžutėje, tvarkingai išdėstytos, kad būtų patogu laikyti ir nešiotis.


Pastabos:
Panaudoję pastelę vėl uždarykite dėžutėje ir laikykite horizontaliai.
Ant skirtingų paviršių spalvos šiek tiek skirsis, todėl kaip standartą pasidarykite savo spalvų pavyzdžius.
Pastelių dažais padengti paveikslai yra jautresni aplinkos poveikiui, todėl rekomenduojama juos įstiklinti ar kitaip apsaugoti nuo galimų mechaninių pažeidimų.


Dėmesio! Netinka jaunesniems nei 3 metų vaikams, naudojimas galimas tik su suaugusiųjų priežiūra.


Techniniai duomenys:
Pastelės išmatavimai: 10mm x 68mm.
Spalvų skaičius: 72.
Dėžutės išmatavimai: 300 x 330 x 20 mm.
Svoris: 1000g.


Komplektacija:
Aliejinės pastelės x72.
Dėžutė x1.


LC303298_1.jpg
LC303298_2.jpg
LC303298_3.jpg

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas