Aktyvus rašiklis Joyroom JR-X9S + 2 antgaliai (balti)
Prekės kodas: 044780

Aktyvus rašiklis Joyroom JR-X9S + 2 antgaliai (balti)

Prekės kodas: 044780
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1954
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Joyroom aktyvus rašiklis JR-X9S + 2 antgaliai (balti)

Padidinkite savo patogumą rašydami ir piešdami savo iPad. Joyroom JR-X9S aktyvus rašiklis suteiks jums puikų sklandumą ir tikslumą, o delno atmetimo technologija leis riešą laisvai remtis į ekraną. Savo linijų storį reguliuosite keisdami rašiklio pakreipimą. Vienos valandos įkrovimo pakanka, kad įrenginys belaidžiu būdu veiktų 10 valandų. LED indikatoriai informuos apie akumuliatoriaus įkrovimo būseną. Rinkinyje rasite du papildomus keitimo antgalius.


Patikimas tikslumas

Pasiekite tikslumą, apie kurį svajojote rašydami ir piešdami savo iPad. „Joyroom“ rašiklis pasižymi sklandžiu veikimu, mažu vėlavimu ir dideliu jautrumu. Negana to, jo veikimas paprastas – savo linijų storį reguliuojate reguliuodami įrenginio kampą. 90° kampas suteikia ploną liniją, todėl puikiai tiks, jei norite didelio tikslumo. Šiek tiek storesnę liniją pasieksite pakreipę rašiklį 30°. Kita vertus, 60 ° kampas suteikia daug storesnę liniją. Dėl to rašiklis puikiai tinka įvairiems scenarijams – rašant, piešiant ir spalvinant.


Pelno atmetimo technologija

Lažinkitės dėl praktinių sprendimų ir mėgaukitės neprilygstamu patogumu. Pasirinkę Joyroom rašiklį, galite atsikratyti baimės netyčia paliesti ekraną ir paleisti nepageidaujamą funkciją arba išeiti iš programos. Įrenginys palaiko delno atmetimo technologiją, todėl galite laisvai remtis riešą į ekraną ir padidinti komfortą dirbdami.


Iki 10 valandų nepertraukiamo naudojimo

Nerimaujate, kad rašant svarbų užrašą Joyroom rašiklis išsikraus? Nebūk! Vienos valandos įkrovimo užtenka, kad įrenginys veiktų iki 10 valandų. Budėjimo režimu laikas pailgėja iki 365 dienų! Dėl LED indikatorių visada turėsite prieigą prie informacijos apie akumuliatoriaus įkrovos lygį. Be to, siekiant sumažinti energijos suvartojimą, įrenginys automatiškai išsijungia po 5 minučių neveikimo.


Platus suderinamumas ir praktiški sprendimai

Joyroom rašiklis veikia su įrenginiais, kuriuose veikia 12.2 ir naujesnės versijos iOS, todėl jis plačiai suderinamas su daugeliu iPad. Be to, galite magnetiniu būdu pritvirtinti jį prie planšetinio kompiuterio, todėl jį lengva laikyti ir transportuoti.


Įtraukta:

  • Aktyvus rašiklis x1
  • Pakeitimo antgalis x2

Specifikacija:

Gamintojas Joyroom
Modelis JR-X9S
Akumuliatoriaus talpa 130 mAh
Įkrovimo laikas 60–90 minučių
Įkrovimo srovė 0.2 A
Darbo srovė 26 mA
Veikimo laikas 8–10 valandų
Budėjimo režimo veikimo laikas Maždaug 365 dienos
Automatinis išjungimas Po 5 minučių neveikimo
Spalva Balta
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas