Aktyvus, daugiafunkcis rašiklis Baseus Smooth Writing Series su belaidžiu įkrovimu, USB-C (balta)
Prekės kodas: 054845

Aktyvus, daugiafunkcis rašiklis Baseus Smooth Writing Series su belaidžiu įkrovimu, USB-C (balta)

Prekės kodas: 054845
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2453
Prekė sandelyje

Garantija 
0 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Aktyvus, daugiafunkcis rašiklis Baseus Smooth Writing Series su belaidžiu įkrovimu, USB-C (balta)

Palengvinkite rašymą ar piešimą iPad naudodami daugiafunkcį aktyvųjį rašiklį iš Baseus. Šis rašiklis užtikrina neprilygstamą tikslumą ir leidžia reguliuoti linijos storį keičiant jo pasvirimo kampą. Jis gali dirbti iki 10 valandų ir jame yra praktiški mygtukai, leidžiantys patogiai perjungti skaidres pristatymuose arba daryti ekrano kopijas. Pakuotėje taip pat yra atsarginis antgalis. Be to, dėl OTA atnaujinimų rašiklis suderinamas net su naujesnėmis sistemomis.

-Baseus/P80015807213-00/2

Ilgas akumuliatoriaus veikimo laikas, patogus įkrovimas

Rašiklis veikia maždaug 10 valandų, todėl galite dirbti visą dieną nesijaudindami, kad prietaisas išsikraus. Produkte taip pat yra įmontuoti magnetai, leidžiantys pritvirtinti jį prie iPad. Dėl to patogu belaidžiu būdu įkrauti ir tikrinti esamą akumuliatoriaus lygį!

-Baseus/P80015807213-00/1

Nuolaidus veikimas

Rašiklis turi kelis mygtukus, kurie palengvina naudojimą. Galite juos naudoti norėdami perjungti pristatymo skaidres – įrenginys veikia iki 10 metrų, todėl tinka konferencijoms, mokykloje ar darbui. Mygtukai taip pat leidžia daryti ekrano kopijas, reguliuoti garsumą ir dar daugiau – galite pasirinkti iš 15 skirtingų funkcijų. Produktas taip pat leidžia ištrinti parašytą tekstą ir siūlo „Auto-Perfect“ funkciją, kuri automatiškai taiso jūsų brėžinius.

-Baseus/P80015807213-00/6

Pelno atmetimo technologija

Rašydami ar piešdami pamirškite riešo skausmą. Naudodami delno atmetimo technologiją galite patogiai padėti ranką ant iPad ekrano – kaip ant popieriaus lapo. Nesijaudinkite, kad netyčia ką nors paspausite ir sugadinsite savo piešinius ar užrašus! „Baseus“ rašiklis užtikrina neprilygstamą komfortą.

-Baseus/P80015807213-00/3

Gerai suprojektuota konstrukcija

Patobulinta varinė šerdis yra atsakinga už stabilų signalo perdavimą ir patikimą rašiklio veikimą. Jūs neturite jaudintis, kad įrenginys vėluoja! Gaminys taip pat išsiskiria matiniu paviršiumi, užtikrinančiu patikimą sukibimą ir palengvina jo švarą. Plunksnos antgalis pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų ir yra labai patvarus. Jis nesubraižys ekrano, todėl jums nereikia jaudintis dėl žalos. Be to, jei jis susidėvi, galite lengvai jį pakeisti. Pakuotėje yra vienas atsarginis antgalis.

-Baseus/P80015807213-00/4

Sureguliuokite linijos storį

Šis praktiškas rašiklis yra universalus ir leidžia lengvai reguliuoti linijos storį – tiesiog pakeiskite jo pasvirimo kampą. 90° kampas suteikia ploniausią liniją, užtikrinančią išskirtinį tikslumą. 60° kampas idealiai tinka rašymui, o jei norite nuspalvinti didesnį plotą ar sukurti įdomų vizualinį efektą, rinkitės 45° kampą.

-Baseus/P80015807213-00/5

Dėžutėje

  • Stylus
  • Atsarginis patarimas
Prekės ženklas Baseus
Vardas Baseus Smooth Writing 2 serijos belaidžio įkrovimo daugiafunkcis rašiklis
Modelis P80015807213-00
Spalva Balta
Darbo laikas Apytiksliai 10 valandų
Medžiaga Aliuminio lydinys + POM
Matmenys 9 x 166 mm
Svoris Apytiksliai 13,4 g
Suderinamumas iPad – kaip Apple Pencil
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas