Adapteris 90° HDMI kištukinė ventiliacija AIOB0 4K 60Hz
Prekės kodas: 051074

Adapteris 90° HDMI kištukinė ventiliacija AIOB0 4K 60Hz

Prekės kodas: 051074
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
490
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Vention AIOB0 90 laipsnių HDMI adapteris (juodas)

Vention AIOB0 HDMI adapteris yra universalus ir praktiškas vaizdo perdavimo įrankis, būtinas bet kuriuose šiuolaikiniuose namuose ar biure. Dėl suderinamumo su įvairiais įrenginiais, tokiais kaip nešiojamieji kompiuteriai, kompiuteriai ir televizoriai, palengvina kasdienį daugialypės terpės naudojimą. Įrengtas standartine HDMI sąsaja, perdavimo stabilumas garantuojamas. Be to, unikalus 90 laipsnių dizainas leidžia lengvai prijungti net ir ankštose vietose.

Vention/AIOB0/1

Apgalvotas dizainas

Vention AIOB0 HDMI adapteris yra pažangus įrenginys, kuris puikiai pagerina jūsų įrangos funkcionalumą. Veikdamas dviem režimais – dvigubo ekrano veidrodžio ir dvigubo ekrano išplėtimo – leidžia itin lanksčiai valdyti vaizdą. Dviejų ekranų veidrodžio režimas leidžia dalytis tuo pačiu vaizdu keliuose įrenginiuose, o tai idealiai tinka pristatymams ar daugialypės terpės laidoms. Kita vertus, dvigubo ekrano išplėtimo režimas leidžia įvairiuose įrenginiuose rodyti skirtingus vaizdus, ​​o tai labai padidina darbo efektyvumą. Adapteris taip pat palaiko 4K@60Hz skiriamąją gebą, garantuojančią puikią vaizdo kokybę.

Vention/AIOB0/2

Aukštas suderinamumas

Vention AIOB0 yra patikimas vaizdo perdavimo įrankis su dideliu suderinamumu. Prietaisas puikiai veikia su nešiojamaisiais kompiuteriais, kompiuteriais ir televizoriaus dėžėmis, todėl yra itin universalus. Jame yra standartinė HDMI sąsaja, kuri garantuoja lengvą prijungimą ir stabilumą. Unikali adapterio savybė – 90 laipsnių kampu pastatyta konstrukcija, leidžianti lengvai ir patogiai prijungti įrenginius net ir ankštose erdvėse. Vention AIOB0 adapteris sujungia funkcionalumą ir praktišką dizainą.

Vention/AIOB0/3
Gamintojas Vention
Modelis AIOB0
Rezoliucija 4K@60Hz
Medžiaga PVC
Spalva Juoda
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas