3in1 USB laidas Baseus StarSpeed ​​Series, USB-C + Micro + Lightning 3,5A, 1,2m (baltas)
Prekės kodas: 4052742913571

3in1 USB laidas Baseus StarSpeed ​​Series, USB-C + Micro + Lightning 3,5A, 1,2m (baltas)

Prekės kodas: 4052742913571
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
880
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Baseus StarSpeed ​​3-in-1 USB laidas, USB-C + mikro USB + Lightning, 3,5 A, 1,2 m (balta)

Vienas kabelis, daug galimybių. „Baseus StarSped“ laidas leidžia vienu metu įkrauti net 3 įrenginius. Dėl USB-C, mikro USB ir Lightning jungčių laidas suderinamas su įvairia įranga. Jis palaiko greitą 5V / 3,5A įkrovimą ir leidžia perduoti duomenis iki 480 Mbps. Tai užtikrina aukštą saugos lygį naudojimo metu. Jis taip pat išsiskiria savo patvarumu ir atsparumu pažeidimams.

7.jpg

Momentinis įkrovimas ir duomenų perdavimas

Mėgaukitės žaibišku įkrovimu! Kabelis siūlo greitą įkrovimą, kurio maksimali išėjimo srovė yra 5 V / 3,5 A. Tai leis greitai įkrauti pasirinktus įrenginius. Be to, kabelis taip pat leidžia perduoti duomenis iki 480 Mbps greičiu naudojant „Lightning“ jungtį. Tai leis jums per kelias akimirkas perkelti reikiamus dokumentus ar atostogų nuotraukas iš vieno įrenginio į kitą.

8.jpg

Keli naudojimo būdai

Prekė puikiai tiks daugeliui situacijų – naudosite tiek namuose, tiek darbe ar universitete. Kabelis turi net 3 skirtingus prievadus – USB-C, micro USB ir Lightning, todėl galėsite lengvai atkurti daugelio rinkoje esančių įrenginių maitinimą. Pavyzdžiui, vienu metu galite įkrauti savo iPhone 13, belaides ausines ir planšetinį kompiuterį!

5.jpg

Ypatingai patvarus

StarSpeed ​​laidas pagamintas iš patvarių ir dilimui atsparių medžiagų, todėl galite būti tikri, kad jis Jums tarnaus ilgai. Patvari nailono pynė neleidžia kabeliui susipainioti, be to, jis atsparus lūžimui ir pakartotiniam lenkimui. Be to, rasite praktišką Velcro užsegimą, kad būtų lengviau laikyti.

9.jpg

Saugus naudojimas

Kabelis aprūpintas išmaniuoju BPS lustu, kuris automatiškai atpažįsta prijungtus įrenginius ir pritaiko prie jų atitinkamus parametrus. Produktas taip pat efektyviai apsaugo nuo perkaitimo. Alavuoti variniai laidai yra atsakingi už stabilų perdavimą ir didesnį našumą. Visa tai užtikrina patikimą įrenginio apsaugą nuo pažeidimų!

4.jpg
Gamintojas Baseus
Modelis CAXS000002
Spalva Balta
Medžiaga Aliuminio lydinys + nailonas
Ilgis 1,2 m
Dabartinis 5V / 3,5A
Perdavimo greitis 480 Mbps
Jungtys USB-C, mikro USB, Lightning
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas