3 viename kapsulinis kavos virimo aparatas HiBREW H1A 1450W
Prekės kodas: 033679353582

3 viename kapsulinis kavos virimo aparatas HiBREW H1A 1450W

Prekės kodas: 033679353582
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
10800
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

4-in-1 kapsulinis kavos virimo aparatas HiBREW H1A

Dabar galite lengvai paruošti skanią, aromatingą kavą. HiBREW H1A pasižymi 19 barų slėgiu, o dėl savo technologijos greitai įkaista ir palaiko stabilią temperatūrą. Jis yra ypač tylus ir paprastas naudoti. Aparatas suderinamas su „Nespresso“ ir „Dolce Gusto“ kapsulėmis, taip pat su ESE paketėliais, taip pat leidžia virti maltą kavą. Stimuliuojanti espreso kava? Arba aromatinis amerikietis? Pasirinkimas yra jūsų!

5.jpg

Kava taip, kaip jums patinka

Pradėkite dieną su mėgstamos kavos puodeliu. Universalus HiBREW kavos aparatas suderinamas su Dolce Gusto ir Nespresso kapsulėmis. Taip pat galite virti maltą kavą. Taip pat galite reguliuoti savo gėrimo dydį tiesiog paspausdami ir laikydami atitinkamą mygtuką. Su HiBREW lengva pasigaminti tokią kavą, kokią mėgstate. Mažas ir stiprus? Arba didelis, bet šiek tiek silpnesnis? Jūs nuspręsite!

7.jpg

19 batonėlių – tobulas skonis

Jums nebereikia eiti į kavinę, kai trokštate aksominės, kvapnios kavos. Su HiBREW galite tai padaryti tiesiog namuose! H1A slėgis siekia iki 19 barų. Tai leidžia jums išgauti geriausią iš pupelių. Puikus skonis ir malonus aromatas – atraskite, kokia gera gali būti naminė kava! Susibūrimui su draugais paruoškite stimuliuojančią espreso kavą arba aksominį amerikietišką kavą.

3.jpg

Greitas šildymas skaniems karštiems gėrimams

HiBREW H1A kavos virimo aparatas turi pailgą nerūdijančio plieno kaitinimo elementą, kuris kartu su Thermoblock technologija ir tiksliu temperatūros jutikliu užtikrina stabilų šilumos palaikymą. Taigi galite būti tikri, kad jūsų kava bus pakankamai karšta (aukštesnė nei 88°C). Be to, mašina labai greitai įkaista. Nereikia ilgai laukti kavos – su HiBREW espreso kava bus paruošta vos per 40 sekundžių!

6.jpg

Patogus vartotojui

Mašiną valdyti labai paprasta. Tiesiog pripildykite rezervuarą vandens ir įdėkite kapsulę arba maltą kavą į atitinkamą vietą. Tada belieka pasirinkti gėrimo dydį. Ir viskas – jūs daug arčiau puodelio karštos, aromatingos espreso kavos! Aparatas taip pat veikia stebėtinai tyliai – jo garso lygis tesiekia apie 68dB. Mašinos vandens bakas pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, kuriose nėra kenksmingo BPA.

2.jpg
Prekės ženklas HiBREW
Modelis H1A
Slėgis 19 bar
Vardinė įtampa AC 220-240V 50/60Hz
Vardinė galia 1450W
Svoris 3kg
Matmenys 260x260x110mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas