3 lizdų vandeniui atsparus įkroviklis Allin box Telesin, skirtas GoPro Hero 9 / Hero 10 + 2 akumuliatoriams (GP-BTR-905-...
Prekės kodas: 9-035472

3 lizdų vandeniui atsparus įkroviklis Allin box Telesin, skirtas GoPro Hero 9 / Hero 10 + 2 akumuliatoriams (GP-BTR-905-...

Prekės kodas: 9-035472
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
5174
67,20 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Allin box Telesin vandeniui atsparus trijų kanalų įkroviklis, skirtas GoPro Hero 9 / Hero 10 + 2 akumuliatoriams (GP-BTR-905-GY-B)

Šis praktiškas Telesin rinkinys padės daug lengviau naudotis GoPro Hero 9 ir Hero 10. Įkroviklis palaiko greitą iki 3 baterijų įkrovimą vienu metu. Jis taip pat bus naudingas kaip atminties kortelių skaitytuvas – leidžia akimirksniu perkelti failus. Jis taip pat yra ypač lengvas ir patogus, o dėl IP54 atsparumo vandeniui galite jį naudoti kasdien be rūpesčių.

1.jpg

Mėgaukitės greito įkrovimo privalumais

Dėka greito įkrovimo, jūsų sporto kamera vėl bus paruošta naudoti labai greitai. Naudodami įkroviklį vienu metu galite įkrauti iki trijų baterijų – pilnai jas visas įkrauti užtrunka tik apie 2,5 valandos! Tai reiškia, kad per labai trumpą laiką galite grįžti prie įspūdingų kadrų.

2.jpg

Įkroviklis ir TF kortelių skaitytuvas viename

Reikia patikimo TF kortelių skaitytuvo? Jūsų nenuvils ir Telesin įkroviklis. Jis palaiko itin greitą failų perdavimo per USB protokolą. Norėdami nukopijuoti 1 GB duomenų, užtruksite tik minutę! Todėl šis daugiafunkcis įrenginys bus būtinas daugelyje situacijų.

5.jpg

Neribotas įrašymas

Baterijos, kurias rasite rinkinyje, gali žymiai pailginti jūsų fotoaparato veikimo laiką. Jie visiškai suderinami su GoPro Hero 9 ir Hero 10 – jums nereikia jaudintis dėl klaidų ar kitų problemų. Nuo šiol galite įrašyti ilgas valandas nesijaudindami, kad įranga per greitai išsikraus!

4.jpg

Fantastiškas dizainas

Įkroviklis išsiskiria stilingu, tačiau funkcionaliu dizainu. Jame galima laikyti 3 baterijas ir 3 TF korteles. Jis sveria tik 147,6 g, o dėl kompaktiško dydžio nesunkiai įsidėsite į kuprinę ar rankinę. Prietaisą nesunkiai transportuosite su trumpu dirželiu, su kuriuo galėsite pritvirtinti prie rankinės arba pakabinti ant piršto. Be to, IP54 atsparumo vandeniui įvertinimas reiškia, kad jums nereikia jaudintis dėl netyčinio įkroviklio aptaškymo.

3.jpg

Įtraukta:

  • Baterija x2
  • Įkrovimo laidas
  • Įkrovimo dėklas
Gamintojas Telesin
Modelis GP-BTR-905-GY
Suderinamumas GoPro Hero 9/Hero 10
Svoris 147,6g
Sąsaja C tipas
Perdavimo greitis 20 MB/S
Perdavimo protokolas Micro-B USB 2.0
Spalva pilka
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas