2in1 garso adapteris Mcdodo CA-5570 2in1 USB-C iki 2x USB-C
Prekės kodas: 060006

2in1 garso adapteris Mcdodo CA-5570 2in1 USB-C iki 2x USB-C

Prekės kodas: 060006
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1319
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

2in1 garso adapteris Mcdodo CA-5570 2in1 USB-C į 2x USB-C

Mcdodo CA-5570 garso adapteris ne tik leidžia prijungti USB-C ausines prie pasirinkto įrenginio su USB-C prievadu, bet ir leidžia greitai įkrauti PD 60W. Puikiai tinka žiūrint filmus, žaidžiant žaidimus ir skambinant, užtikrinant neprarastų garso kokybę ir išskirtinį patvarumą. Jis jums tarnaus ilgai.

McDodo/CA-5570/9

Puiki garso kokybė

Nesijaudinkite dėl triukšmo, trukdžių, nemalonių garsų ar kitų trikdžių. Adapteris aprūpintas aukštos kokybės HD garso lustu, kuris garantuoja be nuostolių, aukštos kokybės garso kokybę. Mėgaukitės aiškiu garsu ir iš naujo atraskite mėgstamas dainas!

McDodo/CA-5570/8

Įkrovimas ir garso atkūrimas vienu metu

Adapteris turi 2 USB-C prievadus – vieną ausinėms prijungti, o kitą – greitam prijungto įrenginio įkrovimui (PD 60W). Tai leidžia žiūrėti filmus, vesti tiesiogines transliacijas arba dalyvauti vaizdo konferencijose nesijaudindami, kad netikėtai išsikraus jūsų telefonas ar planšetinis kompiuteris.

McDodo/CA-5570/6

Dar daugiau galimybių

Kalbėkitės telefonu patogiai ir mėgaukitės aukštos kokybės garsu. Adapteris palaiko telefono skambučių funkciją ir užtikrina aiškų garsą be triukšmo. Tačiau tuo jo galimybės nesibaigia – CA-5570 modelis yra suderinamas su ausinėmis su valdymo mygtukais. Taigi, galite lengvai reguliuoti garsumą, praleisti dainas arba atsiliepti į skambučius, kiekvieną kartą neatrakinę išmaniojo telefono. Pastaba: kai kurios bandomosios funkcijos nepalaikomos iPhone 15.

McDodo/CA-5570/4

Platus suderinamumas

Nesijaudinkite dėl suderinamumo problemų. Adapteris puikiai veikia su dauguma USB-C ausinių ir įrenginių, tokių kaip išmanieji telefonai, planšetiniai kompiuteriai ar nešiojamieji kompiuteriai. Nesvarbu, kokį įrenginį naudojate kasdien, naudodami „Mcdodo“ galėsite mėgautis puikia garso kokybe beveik bet kurioje situacijoje.

McDodo/CA-5570/2

Patobulinta konstrukcija

Dėl kelių sluoksnių ekranavimo adapteris yra atsparus trukdžiams, todėl jums nereikės jaudintis dėl erzinančio triukšmo. Gaminys taip pat labai patvarus – aliuminio lydinio korpusas apsaugo jį nuo pažeidimų ir susidėvėjimo. Jo laidas ir jungtys taip pat yra labai patvarūs – jums nereikia jaudintis, kad jie per greitai suges.

McDodo/CA-5570/3

Prekės ženklas Mcdodo
Vardas 2 viename USB-C į dvigubą USB-C garso adapterį
Modelis CA-5570
Tipas USB-C iki 2x USB-C
Dabartinis 3 A (maks. 60 W)
Medžiaga Aliuminio lydinys + nailonas
Svoris 15 g
Kabelio ilgis 12,5 cm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas