2in1 garso adapteris Mcdodo CA-5540 2in1 Lightning to Lightning + DC 3,5mm
Prekės kodas: 060012

2in1 garso adapteris Mcdodo CA-5540 2in1 Lightning to Lightning + DC 3,5mm

Prekės kodas: 060012
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1134
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

2-in-1 žaibas su žaibu + DC 3,5 mm garso adapteris Mcdodo CA-5540

Adapteris „Mcdodo CA-5540“ yra kompaktiškas ir patogus „du viename“ įrenginys, skirtas „iPhone“ naudotojams vienu metu įkrauti įrenginį ir klausytis muzikos. Praktiško dizaino su „Lightning“ įkrovimo prievadu ir 3,5 mm garso įvestimi šis adapteris idealiai tinka tiems, kurie nenori atsisakyti mėgstamų garsų kraunant telefoną. Naudojant didelės raiškos garso dekodavimo lustą, jis užtikrina aiškų garsą be iškraipymų ir palaiko greitą įkrovimą iki 5 V / 2,4 A.

McDodo/CA-5540/3

Puiki garso kokybė ir lengvas valdymas

Adapteris CA-5540 turi įmontuotą didelės raiškos garso dekodavimo lustą, užtikrinantį natūralų, sklandų garsą ir aukštos kokybės garsą, kad klausytumėte neprilygstamą patirtį. Įrenginys palaiko ausinėse integruotą valdiklį, leidžiantį lengvai perjungti dainas ir reguliuoti garsumą, nereikia dažnai atrakinti ekrano. Svarbu tai, kad šis adapteris nepalaiko telefono skambučių funkcijos, kurią verta turėti omenyje naudojant jį.

McDodo/CA-5540/2

Universalus suderinamumas ir didelis mobilumas

Adapteris „Mcdodo CA-5540“ sukurtas plačiam suderinamumui su „Apple“ įrenginiais, palaikančiais „iPhone“ modelius nuo 6 iki naujausio „iPhone 14“, taip pat „iPad“ su „Lightning“ įvestimi. Jo stabilus suderinamumas, kurį garantuoja sinchronizavimas su Apple sistemos atnaujinimais, pašalina nepageidaujamų pranešimų riziką. Aukštos kokybės aliuminio korpusas užtikrina ilgaamžiškumą, atsparumą korozijai ir greitą šilumos išsiskyrimą, todėl idealiai tinka naudoti namuose, darbe ar keliaujant.

McDodo/CA-5540/5

Paprastas naudojimas ir patikimumas

Dėl lengvo ir lengvai nešiojamo Mcdodo CA-5540 adapterio dizaino jis puikiai tinka aktyviems žmonėms, vertinantiems patogumą ir funkcionalumą. Suteikdamas jums galimybę klausytis muzikos, žiūrėti filmus ar mėgautis kitomis pramogomis kraunant telefoną be srovės trukdžių ir su aiškiu garsu, šis adapteris tampa esminiu priedu bet kuriam „iPhone“ naudotojui.

McDodo/CA-5540/6
Gamintojas Mcdodo
Modelis CA-5540
Suderinami įrenginiai Planšetė, išmanusis telefonas su žaibo įvestimi
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas