2.0 kompiuterio garsiakalbiai žaidėjams Blitzwolf AA-GCR3, Bluetooth 5.0, RGB, AUX
Prekės kodas: 037143

2.0 kompiuterio garsiakalbiai žaidėjams Blitzwolf AA-GCR3, Bluetooth 5.0, RGB, AUX

Prekės kodas: 037143
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2741
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Blitzwolf AA-GCR3 2.0 kompiuterių garsiakalbiai žaidėjams

Mėgaukitės aukštos kokybės garsu ir pasinerkite į savo svajonių lygį. Blitzwolf AA-GCR3 2.0 kompiuterio garsiakalbiuose yra iki 4 tvarkyklių, kad būtų užtikrintas stulbinantis HiFi stereo garsas. Jie taip pat išsiskiria spalvingu RGB foniniu apšvietimu su 6 galimais efektais. Prie jų galite prisijungti per Bluetooth 5.0 arba per 3,5 mm AUX laidą. Patogų jų valdymą leidžia į laidą integruotas nuotolinio valdymo pultas.

5.jpg

Puiki HiFi stereo garso kokybė

Panerkite į žaidimą ir patirkite nepamirštamą patirtį. AA-GCR3 garsiakalbiai gali skleisti aukštos kokybės HiFi stereo garsą – juose yra 4 tvarkyklės, o jų išėjimo galia siekia 2x 5W. Be to, pažangi 2.0 sistema reiškia, kad galite mėgautis platesniu garso lauku ir paryškintais, galingais žemaisiais dažniais. Dėl to nesunkiai išgirsite ir nustatysite artėjantį priešininką – dabar jau nieko nenustebinsite!

2.jpg

Dinaminis RGB foninis apšvietimas

Pasirūpinkite nuostabia atmosfera savo žaidimų kambaryje. AA-GCR3 garsiakalbiai išsiskiria spalvingu RGB foniniu apšvietimu, kuris leis sukurti fantastišką atmosferą. Taip pat galite pasirinkti iš 6 įdomių efektų, tokių kaip mėlynas, srautinis, spektras, spalvų keitimas, raudona ir žalia. Išbandykite visus galimus nustatymus ir sužinokite, kuris iš jų jums labiausiai patinka!

3.jpg

2 ryšio parinktys

Prie garsiakalbių galite prisijungti dviem būdais. Pavyzdžiui, yra galimybė prijungti juos prie kompiuterio per 3,5 mm AUX laidą. Pirmenybę teikia belaidžiam sprendimui? Prisijunkite prie AA-GCR3 per Bluetooth 5.0 ir mėgaukitės stabiliu, greitu perdavimu – nesijaudinkite dėl vėlavimų ar kitų signalo problemų. Dabar niekas jūsų neberiboja!

7.jpg

Dar daugiau patogumų

Nepaisant didelių galimybių, garsiakalbiai yra itin kompaktiški – neužims per daug vietos ant stalo. Jų matmenys tik 102x179x82mm. Negana to, įrenginių valdymą palengvina į laidą integruotas nuotolinio valdymo pultas. Naudodami jį galite, pavyzdžiui, reguliuoti garsumą arba pasirinkti apšvietimo efektus. Su Blitzwolf viskas, ko jums reikia, visada po ranka!

6.jpg

Dėžutėje

  • Kompiuterio garsiakalbiai su USB maitinimo adapteriu
  • Naudotojo vadovas
Prekės ženklas Blitzwolf
Modelis AA-GCR3
Spalva Juoda
Bluetooth versija 5.0
Išėjimo galia 5W x2
Dažnio atsakas 80Hz-18kHz
Signalo ir triukšmo santykis ≥75dB
Keitiklis 2,5″
Sąsaja AUX 3,5 mm
Maitinimo šaltinis USB
Maitinimo šaltinis DC 5V / 1A
Svoris 850g
Matmenys (vienas garsiakalbis) 82x179x102mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas