Belaidės ausinės TWS Pisen LV08JL (baltos)
Prekės kodas: 045789

Belaidės ausinės TWS Pisen LV08JL (baltos)

Prekės kodas: 045789
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1019
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

TWS Pisen LV08JL belaidės ausinės (baltos)

Mėgaukitės mėgstama muzika nauju būdu. „Bluetooth 5.0“ dėka Pisen LV08JL ausinės siūlo aukštą garso kokybę ir patikimą ryšį. CVC 8.0 triukšmo slopinimas leidžia išgirsti tai, ką norite girdėti, o patvarios baterijos užtikrina ilgą veikimo laiką. Be to, ausinės yra IPX7 atsparios vandeniui ir pasižymi ergonomišku dizainu, todėl jums nereikės jaudintis dėl diskomforto ilgai naudojant Pisen LV08JL.

Stabilus ryšys

Ausinės Pisen LV08JL prie jūsų įrenginio jungiasi per Bluetooth 5.0 versiją, suteikdamos be nuostolių signalą iki 15 metrų ir stabilų ryšį be trukdžių. Be to, jums nereikia jaudintis dėl vėlavimo ir mėgautis geresne garso ir vaizdo sinchronizacija. Todėl ausinės puikiai tinka žiūrėti filmus ar žaisti.

Triukšmo mažinimas

Ar kalbate telefonu, bet jus trikdo triukšmas aplink? Su Pisen LV08JL šios ir panašios problemos liko praeityje. Ausinėse naudojamas CVC 8.0 triukšmo slopinimas, todėl galite sutelkti dėmesį į tai, kas jums svarbu.

Aukštos kokybės garsas

Klausykite muzikos ir mėgaukitės aukštos kokybės garsu. Ausinėse yra 6 mm dinaminės tvarkyklės ir sudėtinė diafragma, leidžianti atrasti anksčiau neatpažintas mėgstamų dainų detales. Be to, jis palaiko AAC ir SBC garso kodekus ir ekvalaizerį, todėl galite pritaikyti garsą pagal savo lūkesčius.

Patogus valdymas

Pisen LV08JL belaidės ausinės automatiškai prisijungia prie jūsų įrenginio po pirminio susiejimo ir jums nebus sunku jas valdyti. Jutiklinius skydelius galite naudoti norėdami reguliuoti garsumą, praleisti dainas, sustabdyti / tęsti atkūrimą arba paleisti balso asistentą. Be to, kiekviena ausinė jungiasi prie įrenginio atskirai, todėl galite dalytis muzika su mylimu žmogumi.

Atsparus vandeniui, ergonomiškas

Pisen LV08JL yra IPX7 atsparūs vandeniui, todėl galėsite sėkmingai pasiimti juos į treniruotę. Negana to, jie išsiskiria ergonomišku dizainu, todėl galėsite nešioti ilgą laiką nejausdami nuovargio. Be to, pridedamos 3 dydžių (S/M/L) perdangos leis dar labiau pritaikyti ausines.

Įtraukta

  • ausinės
  • dangteliai 3 poros (S/M/L)
  • USB-A į USB-C įkrovimo laidas
  • naudotojo vadovas

Specifikacija:

Gamintojas Pisen
Modelis LV08JL
Spalva balta
Bluetooth versija 5.0
Veikimo laikas apytiksliai 4,5 val.
Budėjimo laikas apytiksliai 70 val.
Įkrovimo laikas apytiksliai 1,5 val.
Akumuliatoriaus talpa ragelis: 45 mAh, dėklas: 500 mAh
Vardinė įtampa 3.7 V
Įėjimo įtampa DC 420 mA
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas