Belaidės Bluetooth ausinės TWS Pisen LS03JL (baltos)
Prekės kodas: 045788

Belaidės Bluetooth ausinės TWS Pisen LS03JL (baltos)

Prekės kodas: 045788
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1037
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

TWS Pisen LS03JL belaidės ausinės (baltos)

TWS Pisen LS03JL belaidės ausinės užtikrina HiFi garsą ir stabilų Bluetooth ryšį. Be to, jie sumažina aplinkos triukšmą ir išsiskiria ilgu veikimo laiku. Kita vertus, jutikliniai skydeliai yra atsakingi už patogų valdymą.

6.jpg

Įspūdinga garso kokybė

13 milimetrų garsiakalbiai kartu su sudėtine diafragma užtikrina itin detalų garsą ir balso akcentus. Dėl to galite mėgautis dar labiau įtraukiančia patirtimi.

7.jpg

Stabilus ryšys be vėlavimo

Pisen LS03JL ausinės jungiasi prie suderinamo įrenginio per Bluetooth 5.0 versiją ir užtikrina stabilų ryšį iki 10 metrų. Be to, jums nereikės jaudintis dėl trukdžių – ausinės užtikrina puikų garso ir vaizdo sinchronizavimą. Tai reiškia dar geresnę patirtį žiūrint filmus ir žaidžiant žaidimus. Be to, kiekviena ausinė atskirai jungiama prie jūsų įrenginio, todėl galite naudoti tik vieną ir dalytis muzika su mylimu žmogumi.

4.jpg

Lengvas ir patogus

Naudokite ausines ilgą laiką ir nesijaudinkite, kad jausitės pavargę ar nepatogiai. Pisen LS03JL išsiskiria lengvu dizainu – kiekvienos ausinės sveria 3,5 gramo, todėl vargu ar pajusite, kad jas nešiojate. Be to, ergonomiškas ir prigludęs dizainas užtikrina ilgalaikį komfortą – taip pat nereikės jaudintis, kad ausinės iškris iš ausų ir galėsite jas sėkmingai nešiotis į treniruotę.

8.jpg

Ilgas darbo laikas

Ar jūs ką tik treniruojatės ir nerimaujate, kad ausinės išsikraus pačiu tinkamiausiu momentu? Nebūk! Kartu su įkrovimo dėklu jie gali dirbti iki 70 val., o budėjimo režimu išlieka apie 400 val. Be to, po 2 valandų įkrovimo jie bus pasirengę toliau dirbti.

2.jpg

Skambinkite telefonu

Atsisveikinkite su erzinančiu aplinkos triukšmu. Pisen LS03JL ausinėse yra triukšmą slopinantys mikrofonai, todėl galite susikoncentruoti į pokalbį ir pamiršti apie pašalinį triukšmą. Dėl to galite patogiai kalbėtis telefonu, kad ir kur būtumėte.

3.jpg

Intuityvus valdymas

Ausinių valdymas jums nesukels problemų – kiekvienoje yra jutiklinis skydelis, su kuriuo galėsite pritaikyti Pisen LS03JL veikimą. Patogiai sustabdykite / tęskite atkūrimą ir naudokite balso asistentą. Nebereikia siekti išmaniojo telefono!

5.jpg

Apgalvotas dizainas

Galite sėkmingai pasiimti Pisen LS03JL ausines į treniruotę – jos yra IP54 atsparios purslams. Be to, jie išsiskiria minimalistiniu ir stilingu dizainu, todėl tiks beveik kiekvienam.

9.jpg
Gamintojas Pisen
Modelis LS03JL
Spalva balta
Keitiklio skersmuo 13 mm
Medžiaga ABS
Bluetooth versija 5.0
Bluetooth diapazonas 10 m
Veikimo laikas 5 val.
Budėjimo laikas 400 val
Akumuliatoriaus talpa 500 mAh
Įėjimo įtampa DC 5V 500 mA
Dažnio atsakas 20-20 kHz
Įkrovimo laikas apytiksliai 2 val.
Bluetooth profiliai A2DP, AVRCP
Įkrovimo prievadas micro USB
Svoris 3,5 g (ragelis)
Atsparus vandeniui IP54
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas