Vandens fontanas augintiniams Homerunpet WF20
Prekės kodas: 038717

Vandens fontanas augintiniams Homerunpet WF20

Prekės kodas: 038717
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
4790
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Homerunpet WF20 išmanusis šunų ir kačių vandens fontanas / girtuoklis.

Ar ilgai dirbate ne namuose, o per tą laiką jūsų augintinis jau išgėrė visą vandenį iš dubens? Ar norite išvengti tokių situacijų? Su WF20 išmaniuoju šunų ir kačių fontanu ši problema išnyks! Vandens kiekis, kuris tilps į įrenginį – net 2 litrai, tad vienai katei jo užteks net 7 dienoms! Jums taip pat nereikia jaudintis, kad jis suges, nes gertuvėje įrengta 3 lygių filtravimo sistema, kuri visą laiką užtikrina šviežią ir skanų vandenį.

5.jpg

Gyvas vanduo

Jau galite pamiršti nuolatinį augintinio vandens keitimą, nes jis nešvarus ir pilnas plaukų. Gertuvėje Homerunpet yra 3 lygių filtravimo sistema, susidedanti iš kokoso medžio anglies miltelių, įterptų tarp 2 medvilnės tinklelių. Jie neleidžia vandeniui pasenti, suteikia gerą skonį, taip pat filtruoja iš vandens gyvūnų plaukus ir nešvarumus. Nuo šiol galite būti tikri, kad jūsų augintiniai visada geria šviežią ir skanų vandenį.

4.jpg

Tobula girdykla šunims ir katėms

Išmanioji girtuoklė Homerunpet bus vienodai tinkama šunims ir katėms dėl didelės bako talpos, kuri yra 2 litrai. Vienai katei tokio kiekio pakanka iki 7 dienų, todėl šis prietaisas idealiai tinka, jei nuolat esate toli nuo namų. Be to, permatomo lango gertuvėje dėka galėsite stebėti vandens lygį, o įrenginio priekyje esantis LED indikatorius praneš, kai siurblys nustos veikti.

3.jpg

Naudojimo patogumas

Gydykla Homerunpet taip pat puikiai tiks ir didesniems augintiniams dėl didelio vandens paviršiaus viršuje. Dubuo buvo pakreiptas 4,18 kampu, kad būtų geresnis augintinio patogumas, be to, kai įrenginys išsijungia, gali sukaupti tam tikrą elektros energijos kiekį. Šis fontanas veiks net tada, kai inde yra nedidelis vandens lygis. Be to, ši įranga yra labai tyli (jos garsumo lygis yra tik 20 dB) dėl 20 vandens takų.

7.jpg

Intuityvus valdymas

Homerunpet gertuvės valdymas yra labai intuityvus, o visą konstrukciją surinkti užtruksite tik akimirką. Dviem spustelėjimais galite pakeisti režimus, tai yra įprastas režimas (kuris nuolat tiekia vandenį) ir pertraukiamasis režimas (vanduo tiekiamas kas dvi minutes). Vienu paspaudimu LED lemputė išjungs, o jei norite iš naujo paleisti įrenginio laikmatį, laikykite nuspaudę mygtuką ilgiau. Taip pat nereikia rūpintis „Homerunpet“ įrangos valymu, nes tai yra be rūpesčių. Galite lengvai išardyti visą konstrukciją ir laisvai ją išvalyti.

9.jpg

Sauga

Homerunpet užtikrina Jūsų ir Jūsų augintinio saugumą. Įrangos pagrindas suprogramuotas taip, kad įsijungtų tik tada, kai ant jo uždėsite tam skirtą siurblį. Netyčia uždėjus telefoną ar raktus, jis automatiškai išsijungs. Be to, dėl neslidžių kojų ir ypatingo dizaino šią įrangą sunku apvirsti. Dėl to Homerunpet fontanas yra atsparus jūsų augintinio atakoms.

2.jpg
Prodiuseris Homerunpet
Modelis WF20
Talpa 2 litrai
Matmenys 19,3 × 19,3 × 14,91 cm
Apimtis 20 dB
Svoris 1,4 kg
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas