USB laidas, skirtas Lightning Baseus Glimmer Series, 2,4A, 1m (juodas)
Prekės kodas: 3985520626589

USB laidas, skirtas Lightning Baseus Glimmer Series, 2,4A, 1m (juodas)

Prekės kodas: 3985520626589
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
734
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Baseus Glimmer 1m USB to Lightning kabelis (juodas)

Dabar galite greitai įjungti savo iPhone ir perkelti failus iki 480 Mbps greičiu. „Baseus Glimmer USB to Lightning“ laidas leidžia greitai įkrauti įvairius „Apple“ įrenginius, nes jo intensyvumas yra 2,4 A. Jis išsiskiria ypatingu patvarumu ir atsparumu nusidėvėjimui. Be to, dėl įmontuoto foninio apšvietimo laidą bus lengva naudoti, o pridedamas Velcro užsegimas leidžia patogiai laikyti.

3.jpg

Greitas įrenginio įkrovimas

Išmaniojo telefono galios atnaujinimas neturi užtrukti ilgai. Produktas siūlo 2,4A įkrovimą, todėl galite greitai įkrauti savo iPhone 6-14 seriją iki galo. Be to, jį taip pat naudosite norėdami įjungti kitus Apple prekės ženklo įrenginius, įskaitant belaides ausines ir iPod.

5.jpg

Momentinis duomenų perdavimas

Greitas įrenginių įkrovimas – ne vienintelis šio laido privalumas! Tai taip pat leidžia žaibiškai perduoti duomenis, kurių greitis siekia iki 480 Mbps. Jums nebereikia be galo laukti, kol nuotraukos ar vaizdo įrašai iš atostogų ar svarbūs dokumentai bus perkelti iš vieno įrenginio į kitą!

8.jpg

Tvarus ir atsparus

Praktiškas Baseus Glimmer laidas puikiai tarnaus jums ilgesnį laiką. Jis buvo pagamintas iš patvaraus nailono pynimo, kuris yra atsparus lenkimui, tempimui, taip pat lūžimui. Be to, buvo papildomai sutvirtinta laido dalis ties kištuku, todėl galite būti tikri, kad po pakartotinio lenkimo jis nebus pažeistas. Savo ruožtu iš cinko lydinio pagamintos jungtys yra atsparios oksidacijai ir nusidėvėjimui.

6.jpg

Sukurta jūsų patogumui

Kabelis aprūpintas specialiu Lightning jungties apšvietimu. Tai leidžia lengvai rasti laidą tamsoje ir lengvai prijungti įrenginį įkrovimui. Be to, komplekte rasite praktišką Velcro užsegimą, kuris leis lengvai laikyti ir transportuoti – ne tik neleis susipainioti, bet ir palaikys tvarkingą!

2.jpg
Gamintojas Baseus
Modelis CADH000201
Medžiaga Cinko lydinys + nailonas
Spalva Juoda
Jungtis USB į Lightning
Kabelio ilgis 1 m
Išėjimo srovė 2,4A
Perdavimo greitis 480 Mbps
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas