USB-C į AUX mini lizdas 3,5 mm + USB-C adapteris, Mcdodo CA-1880 (juodas)
Prekės kodas: 4386617205158

USB-C į AUX mini lizdas 3,5 mm + USB-C adapteris, Mcdodo CA-1880 (juodas)

Prekės kodas: 4386617205158
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1309
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

USB-C į AUX mini lizdas 3,5 mm + USB-C adapteris, Mcdodo CA-1880 (juodas)

Norite prijungti ausines, bet telefoną reikia įkrauti? Dabar tai nėra problema! Gaukite daugiau vietos naudodami „Mcdodo“ adapterį. Įrenginys turi du įėjimus – USB-C ir 3,5 mm, todėl galite įkrauti telefoną ir klausytis muzikos vienu metu. Gaminys palaiko greito įkrovimo protokolus ir užtikrina stabilų garso perdavimą. Be to, naudodami adapterį galite laisvai naudotis integruoto nuotolinio valdymo pulto ir mikrofono funkcijomis, o dėl tvirtos konstrukcijos mėgausitės jo veikimu daugelį metų.

5.jpg

Greitas įkrovimas

Prijungdami adapterį nepraraskite įkrovimo greičio. Įrenginys palaiko PD 60 W, todėl telefoną įkrausite akimirksniu neatjungę ausinių. 100 % „Huawei Mate40 Pro“ akumuliatoriaus išsikrovimui reikia šiek tiek daugiau nei 1,5 valandos.

7.jpg

Neatsisakykite mėgstamų pramogų

Norėdami įkrauti įrenginį, nebereikia atjungti ausinių. Adapteris išsprendžia vietos trūkumo problemą ir leidžia vienu metu prijungti USB-C įkroviklį ir 3,5 mm lizdą. Taigi galite patogiai žiūrėti filmą, žaisti žaidimą ar klausytis mėgstamos muzikos, kol įrenginys kraunamas.

3.jpg

Puiki garso kokybė

Įtaisytas lustas užtikrina stabilų duomenų perdavimą, todėl galėsite mėgautis puikia garso kokybe be iškraipymų ar delsimo. Be to, adapteris palaiko telefono skambučius ir neturi įtakos ausinėse integruoto nuotolinio valdymo pulto veikimui, todėl galite laisvai valdyti muziką ir skambučius nesijaudindami dėl jokių trukdžių.

1.jpg

Tvirta konstrukcija

Adapteris pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, todėl yra atsparios dilimui ir pažeidimams. Nailono pynė užtikrina didesnį kabelio patvarumą, o kompaktiškas dizainas reiškia, kad „Mcdodo“ adapteris gali būti visur.

4.jpg

Įtraukta

  • USB-C į AUX. 3,5 mm lizdas _
    Gamintojas McDodo
    Modelis
    interface usb-c-USB-C + 3,5 mm
    Audio Port 3.5mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas